Deze app is dé oplossing voor alle singles

News door Emma

Ben je bang dat je 'forever alone' zal blijven? Heb je geen zin meer om de "Zeg, heb je nou al een vriendje?"-vragen te beantwoorden? Er is nu een oplossing voor alle singles... in de vorm van een app! Voor $24,99 per maand heb je een 'Invisible boyfriend'. Precies, een app die doet alsof hij jouw vriendje is! 

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht is het weer stressen voor singles. "Zeg, heb je nou al een vriendje?"... De meest vervelende vraag die je áltijd krijgt. Als je het helemaal zat bent, dan is de Invisible Boyfriend app dé oplossing. Voor $24,99 per maand heb jij een fake boyfriend gescoord!

"Eindelijk. Een vriend waarin je vrienden kunnen geloven." staat er op de website van de app. De Invisible Boyfriend app doet net alsof hij jouw vriend is door je berichten te sturen en te bellen. Niet in een robot-vorm, maar net alsof er een echt persoon aan de andere kant van de lijn zit. Voor $24,99 per maand stuurt hij je 100 sms'jes, belt hij je 10 keer en krijg je een handgeschreven kaart. 

Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jouw imaginary boyfriend is. Allereerst geef je hem een naam en leeftijd. Vervolgens bepaal je hoe hij eruitziet. Je kunt zijn persoonlijkheid kiezen: ga je voor een sexy & sarcastisch vriendje of toch liever een vrolijk en spontaan type? Om jouw fake boyfriend compleet te maken, verzin je hoe jullie elkaar hebben ontmoet en waar hij woont. Tadaaaa, vanaf nu heb je een vriendje! 

Het idee van de app is bedacht door mede-oprichter Matt Homan. Hij was net gescheiden en voelde tijdens Thanksgiving de druk om een nieuwe vriendin mee te nemen. Zijn moeder belde hem een aantal dagen voor het feest en vroeg of ze een extra bord op tafel moest zetten. "Op dat moment realiseerde ik me hoe geweldig het zou zijn als ik een antwoord voor haar had waarbij het niet nodig was dat ik echt verkering had", vertelt Matt. 

De app is volgens de oprichters in veel situaties heel handig. Bijvoorbeeld voor homo's en lesbiennes die niet uit de kast kunnen komen door hun geloof. Of voor mensen die hun relatie is spannender willen maken. Zij kunnen allemaal een fake boyfriend of girlfriend nemen! 

De Invisible Boyfriend app is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar Matt laat al weten dat hij het zo snel mogelijk internationaal wil uitbreiden. 

Wat vind jij van de Invisible Boyfriend app? Denk je dat mensen het echt gaan gebruiken?

Bron: mashable, metro, dailymail