Deze 7 haarstijlen kunnen altijd

Beauty door Redactie

Kledingtrends, haartrends, make-uptrends, kun je het nog bijhouden? Waarschijnlijk weet je soms niet meer wat er in de mode is en dat is ook niet zo gek, want trends veranderen zo snel. Heb je er even genoeg van? Girlscene zet 7 tijdloze kapsels op een rijtje waarmee je altijd goed zit! 

1. De bob
De bob is een echte klassieker als het om kapsels gaat. We zien de bob al jaren voorbij komen en bijna niemand slaat met de bob de plank volledig mis. Ook in celebland is de bob een blijvertje, check dit artikel en zie welke celebs een bob rocken. Niet alleen celebs, maar ook veel andere vrouwen verruilen hun lange lokken voor de bob. En dat is niet zo gek, want met de bob kun je nog veel kanten op. Een mooie steile bob tot op je schouders staat volwassen en chique terwijl je ook het ook wat nonchalanter kunt maken door er wat slag in te maken.

2. De lange bob
Ook de lange bob is al een tijdje populair en het lijkt er op dat het voorlopig ook nog niet verandert. Voor meiden met een wat ronder gezicht is de lange bob een betere keuze dan de gewone bob. Het leuke van de lange bob is dat je nog meer kunt afwisselen dan met de gewone bob. Je kunt het krullen of juist steilen en meestal is het lang genoeg om het te kunnen opsteken of in een staart te dragen.

3. Lange lagen
Ook met lange lagen zit je altijd goed en het maakt je haar net wat specialer dan wanneer je alles op één lengte hebt. Lang haar kan soms saai langs je gezicht hangen, maar met wat lagen heb je dat probleem niet meer. En het fijne is dat je er echt alles mee kunt. Van krullen en steilen tot een ingewikkeld opgestoken kapsel en een simpele paardenstaart. 

4. De paardenstaart
Als klein meisje droeg je de paardenstaart waarschijnlijk ook al, en het kan nu nog steeds want je bent nog lang niet te oud voor een paardenstaart. Super handig als je een bad hair day hebt, maar natuurlijk ook voor de dagen dat je haar wél goed zit. Je kunt voor een simpele staart gaan, maar je kunt ook eindeloos variëren door er bijvoorbeeld krullen in te zetten of accessoires te gebruiken. Draag de paardenstaart overdag, of ga voor een hele chique versie op een feestje.

5. De rechte pony
De rechte pony past bij iedere leeftijd en raakt nooit uit de mode. Misschien vind je het spannend om een pony te laten knippen, maar in veel gevallen staat het goed. Je zult zien dat je hele gezicht er anders van wordt. Het is leuk om de rechte pony te combineren met een lange bob.

6. Steil haar met een middenscheiding
Je weet vast nog wel dat toen je jonger was de middenscheiding een tijdje not done was. No way dat jij met een middenscheiding ging lopen, maar tegenwoordig is dat wel anders, want de kaarsrechte middenscheiding doet het altijd goed en je kunt het bij iedere haarlengte doen. Veel celebs zijn al gespot met een middenscheiding, check ze hier.

7. Beach waves
Ook de beach waves zijn van alle tijden. En niet alleen op het strand, maar ook op andere dagen kun je voor deze look gaan. Het moet er niet te netjes uitzien, dus de haarspray kun je beter laten staan. Laat de wind lekker door je lokken laten waaien, hoe nonchalanter hoe beter!  

Welke haarstijl is jouw favoriet?

Beeld: thinkstockphotos