Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Jessica Alba en Emma Roberts tot Miley Cyrus en Karrueche Tran. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Jessica Alba

Jessica was samen met dochters Honor en Haven aan het shoppen in Los Angeles. Door de regen liepen ze hand in hand door de stad. We like the beanie!

Emma Roberts


Emma was ook gezellig aan het winkelen met een vriendinnetje in Los Angeles. Met een heerlijke ijskoffie wandelen ze over straat. Op haar T-shirt staat 'Prep School'. 

Miley Cyrus


Miley zegt hi! Ze wilde net haar auto instappen toen de paparazzi haar op de kiek zetten. Zo te zien heeft ze haar bh thuis laten liggen… Op haar T-shirt staat 'Marijuana It's Time To Change The Law'. 

Karrueche Tran


Karrueche was niet bang voor de camera en glimlacht lief terug. Ze ziet er stylish uit. Haar tas is van Chanel en als je goed kijkt zie je in haar nek een tattoo kettinkje die begin 2000 heel populair waren. 

Kim Kardashian


Kim gaat voor fur. Wij zijn benieuwd of dit echt of nep bont is… Ze werd gespot op LAX Airport. Haar schoenen zijn van het merk Balmain. 

Lupita Nyong'o


Ook Lupita werd op LAX Airport gespot. Ze draagt stoere veterboots, een skinny broek en een leren jasje met capuchon. 

Nicole Scherzinger


Dont'cha wish Nicole was hot like me… Wauwie wat ziet ze er prachtig uit! Ze was aanwezig bij Sunseeker in Manhattan. Haar jurk is van Nicole X Missguided, haar oorbellen zijn van Chanel, haar ring is van Cartier en haar golden shoes zijn van Alexander McQueen.

Sienna Miller


Sienna werd in deze stoere maar vrouwelijke outfit gespot in New York City. Ze verlaat net haar hotel. Een leuke, hippe en stijlvolle outfit! Wij hopen alleen dat ze geen lange afstand hoeft te lopen op die killerheels. 

Jesinta Campbell 


Jesinta werd samen met een vriend, die waarschijnlijk haar wedding planner is, gespot in Double Bay. Zo te zien hebben ze heerlijk weer en is haar leuke hoedje zeker geen misser. Het shirtje met turtleneck vinden wij erg leuk!

Gwen Stefani


Mama Gwen rockt haar look! Ze draagt een black & white outfit. Hier zien we Gwen vaker in verschijnen, maar dit keer zonder rode lippen! 

Wie rockt the look? En wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Must reads 👀