Zo onbeschoft reageren mannen als je hun compliment accepteert

News door Emma

'Slet', 'hoer' en 'bitch', dit zijn een aantal woorden die je naar je hoofd geslingerd kunt krijgen als je online -op Tinder, Twitter, of ergens anders- flirt. En dat allemaal omdat je niet reageert op het bericht dat je hebt ontvangen van een jongen, dat bleek onlangs uit een experiment. Maar het gaat nog een stapje verder: als je hun compliment accepteert, dan reageren sommige mannen misschien nog wel hufteriger... 

Online flirten, dat doen we allemaal weleens. Gezellig chatten om erachter te komen of er een klik is en jullie misschien in real life kunnen afspreken. Hoort heel gezellig te zijn, maar sommige mannen reageren wel heel hufterig en onbeschoft als hen iets niet aan staat. In dit artikel kun je lezen dat sommige mannen het niet kunnen handelen als een meisje niet reageert. Maar het gaat nog een stapje verder: in een nieuw experiment komt aan het licht dat sommige mannen het ook nodig vinden om meisjes uit te schelden die met hun compliment instemmen!

Gweneth Bateman is het mini experiment gestart, omdat ze een probleem had dat veel meiden online hebben: uitgescholden worden als je niet reageert op een bericht. De jongens die Gweneth uitscholden, vonden dat ze dankbaar moest zijn voor hun compliment. Ze besloot een experiment te doen. Als ze een bericht van een jongen ontvangt op Tumblr, dan accepteert ze hun compliment. Hoe zouden ze dan reageren?

"Ik verwachtte het al, maar de antwoorden zijn nog steeds even onbeschoft", zegt de studente tegen Buzzfeed. Gweneth deelde de onbeschofte berichten op Tumblr en Twitter, waardoor ze nog meer negatieve reacties ontving: "Ik kreeg veel steun, maar ook negatieve reacties. Van beledigingen tot mensen die wensen dat ik kanker krijg. De meeste reacties waren negatief". 

Hieronder zie je hoe mannen reageren als je een compliment accepteert: 

Schrik jij van de reacties? Heb jij zelf weleens zoiets meegemaakt? Vind je het goed dat Gweneth hier aandacht voor vraagt?

Bron: buzzfeed
Bron beeld: tumblr, twitter