News

Herken jij Kylie Jenner op deze foto?

Als iemand veel kritiek krijgt op haar uiterlijk, dan is het Kylie Jenner wel. Boze tongen beweren dat de 17-jarige realityster er al een paar afspraken bij de plastisch chirurg op heeft zitten. Kylie siert de cover van Cosmopolitan's februarinummer en hierop ziet ze eruit als een echte vrouw. Niets aan de hand zou je denken, maar toen we Kylie's Seventeen cover van een jaar geleden zagen schrokken we wel een beetje... Herken jij haar nog op deze foto? 

Kylie Jenner groeit voor de ogen van de hele wereld op. Iedereen ziet haar veranderen van een jong meisje naar een echte vrouw. Kylie's transformatie is echter zo heftig, dat er al maanden wordt gefluisterd dat ze aan zich heeft laten sleutelen. De realityster deed er zelf een beetje geheimzinnig over. Tot nu. In een interview met Cosmopolitan praat ze eindelijk over de roddels: "Iedereen heeft mij op zien groeien sinds ik een meisje van negen jaar was, in die tijd is mijn gezicht natuurlijk veranderd. In de afgelopen jaren heb ik ook geleerd hoe ik mij goed op moet maken", aldus Kylie. Wel zegt ze erbij dat ze niks tegen plastische chirurgie heeft. 

Het interview en vooral de cover hebben de roddels echter weer flink aangewakkerd. Als je Kylie's nieuwste cover vergelijkt met haar cover van een jaar geleden, dan zie je duidelijk dat ze drastisch is veranderd. Sterker nog: ze is bijna onherkenbaar. Kijk maar mee: 

December 2013

Januari 2015

Herken jij Kylie nog op de cover van Seventeen? Geloof je Kylie of weet je zeker dat het niet allemaal puur natuur is? 

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved