Win 50x limited edition Vaseline

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Het is winter en dat betekent standaard: droge lippen. Als er één product is waar veel meiden niet zonder kunnen tijdens deze tijd van het jaar, dan is het Vaseline. Op dit moment is er een limited edition 'Queen Bee' variant verkrijgbaar en Girlscene kan het niet laten om er 50 weg te geven. Dus wil je kans maken? Lees dan snel verder!

Verzorg je graag je lippen met Vaseline? Dan mag deze musthave limited edition versie niet in je collectie ontbreken. Het is de oude vertrouwde Vaseline, maar dan in een leukere verpakking. De combinatie van de gouden met zwarte strepen passen goed bij deze Queen Bee lippenbalsem. Deze limited edition Vaseline ruikt naar honing en geeft een mooie glans! Al met al is dit een hebberigmakende collectors item voor Vaseline liefhebbers. 

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 50 limited edition Vaseline balsems?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook, YouTube en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Hoe gebruik jij Vaseline?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Niet gewonnen? De limited edition Vaseline is nog te koop bij Kruidvat voor €2,99 (20 gram).