Man doet vreemde poses van celebs geweldig na

News door Emma

Celebs wringen zich soms in de raarste bochten om mooi op de foto te staan. Dat valt pas echt op als iemand anders de poses na gaat doen... Vooral als het een man is! Van Kim Kardashian tot Rihanna, deze man doet de vreemde poses van celebs geweldig na op zijn Instagram-account. Na de klik zie je zijn beste en meest hilarische kiekjes. 

We stellen je graag voor aan Mina Gerges, een Canadese student die studeert in Londen. Klinkt allemaal heel normaal, maar hij heeft wel een bijzondere hobby. Op Instagram plaatst hij foto's van zichzelf als een vrouwelijke celebrity... Kim Kardashian, Beyoncé, Nicki Minaj; hij doet ze allemaal na! Met een beetje make-up en de hulp van Photoshop komt hij al een heel eind om zijn foto's als twee druppels water te laten lijken. Maar het zijn vooral de vreemde poses die op onze lachspieren werken. 

De foto's kosten meer tijd dan je denkt. Niet alleen de make-up en het bewerken zijn tijdrovend, maar vooral het namaken van de kostuums is een grote klus. Mina maakt elke outfit zelf, dat duurt ongeveer twee uur. Je zou dus kunnen zeggen dat Mina een echte DIY-king is!

Mina doet de celebs na omdat hij het leuk vindt, maar ook omdat hij beroemdheden in ander licht wil zetten. Zo wil hij laten zien dat er veel bewerkt is met Photoshop op de foto's die hij nadoet. Dat vindt hij geen goede zaak, want Mina gelooft dat de onrealistische foto's van celebs een slecht zelfbeeld veroorzaken. 

Mina's Instagram-account heeft inmiddels ruim 30.000 volgers en dat aantal groeit met het uur. Wij begrijpen wel waarom, want zijn foto's zijn hilarisch! Bekijk de beste kiekjes van Mina hieronder:  

Vind je Mina's foto's ook zo hilarisch? Mina is niet de enige met deze hobby, ook de 17-jarige Liam Martin verkleedt zich graag als celebs. Klik hier om Liam's foto's te bekijken. 

Wat vind je van Mina's hobby? Welke foto doet hij volgens jou het best na? 

Bron: buzzfeed