Celebs

De 10 celebrity haar transformaties van 2014

Inmiddels is het al 2015, maar dat houdt Girlscene niet tegen om nogmaals kort terug te blikken op vorig jaar. Zo spotten we veel transformatie op het gebied van haar in Hollywood. Onder andere Beyoncé en Kylie Jenner wisselden met de dag van kapsel! Daarom zet Girlscene de top tien celebrity haar transformaties van 2014 op een rij.

Hieronder zie je tien celebrities die sinds het begin van vorig jaar hun haren – de één drastisch, de ander minder drastisch – hebben veranderd. Links in de collage zie je hoe hun haar er eerder dit jaar eruitzag en rechts zie je hoe hun haar nu is. 

Kylie Jenner

Van een stoere bob met een felgroene/-blauwe dip dye naar lang, zwart haar.

Katy Perry

Geen gekke kleuren voor Katy, maar wel spelen met verschillende haarlengtes.

Beyoncé

Beyoncé heeft dit jaar ontelbaar veel verschillende kapsels gehad. In het begin van het jaar rockt ze een kort kapsel boven de schouders (super hip!) en nu kiest ze voor lang haar met een grove slag.

Britney Spears

Van brunette met een rode gloed in het haar tot een blonde bob: een volwassen uitstraling voor Britney.

Demi Lovato

Demi kiest ervoor om haar roze haar aan de kant te schuiven en zichzelf een kort zwart kapsel aan te meten. Mooi!

Emma Stone

Emma ziet er heel anders uit in december! Ze is weer terug bij haar rode haarkleur en heeft het haar korter geknipt waardoor het op de schouders valt.

Lauren Conrad

Als Lauren haar haren kort knipt, is het gelijk wereldnieuws. Van haar tot op haar borsten is ze gegaan tot een pittig, kort kapsel. We like!

Rachel McAdams

Net als Britney Spears gaat Rachel van bruin naar (strawberry) blond. Staat haar goed!

Rihanna

Rihanna experimenteert niet met kleur, maar wel met funky kapsels. Rechts zie je namelijk hoe ze haar haren draagt in haar nieuw videoclip. Wij zijn benieuwd…

Rita Ora

Rita is dit jaar nog steeds gek op haar blonde lokken, maar in december kiest ze liever voor een langer kapsel dat ze voor optredens naar achteren kamt.

Welke haartransformaties vind jij het mooist?

Beeld: Getty Images