Celebs

Deze acteurs hebben de rol van Ken in ‘Barbie’ afgewezen

Het zou je misschien verbazen, maar Ryan Gosling is niet de eerste Ken die werd gevraagd om een hoofdrol te spelen in de nieuwe Barbie-film. Ryan is volgens de filmmakers niet de enige man die precies de juiste Ken-ergy uitstraalt. Deze acteurs hebben de rol van Ken afgewezen.

Ken-ergy

Iedereen die de nieuwe Barbie-film heeft gezien, is het vast met ons eens dat Ryan Gosling de juiste keuze was om Ken te laten spelen. Hij wist precies hoe de grappige zinnen moesten worden overgebracht en mensen op het internet noemen dit zelfs zijn ‘beste werk ooit’! Genoeg scenes die dankzij Ryan iconisch zijn geworden, maar we zullen niet te veel spoilen 😉 Daar moet je de film zelf maar voor kijken! Toch was de blonde hunk niet de enige die is gevraagd voor de rol van handsome Ken. De filmmakers hadden nog een paar acteurs gespot met de juiste ‘Ken-ergy’, maar die hebben een rol in de populaire Barbie film afgewezen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Komt er nog een tweede Barbie-film?

Deze acteur wezen Barbie af

Yes, je leest het goed! Wie wil er nu niet in zo een geweldige film als Barbie spelen? De casting directors onthullen dat zij nog meer Ken-poppen in gedachten hadden. Onderandere Bowen Yang en Ben Platt hadden een belletje gekregen van de filmmakers. Ondanks de kans op groot succes, hebben zij de rol in Barbie (met pijn in hun hart) afgewezen.

Bowen Yang heb je kunnen zien in de komedie ‘Bro’s’ uit 2022 en Ben Platt is voornamelijk bekend van zijn deelname aan alle Pitch Perfect films. Helaas hebben beide acteurs een rol in de hitfilm ‘Barbie’ afgewezen. “They were, I’m not kidding, really bummed they couldn’t do it”, heeft casting director Allison Jones verteld aan Vanity Fair.

Beeld: barbie