Lifestyle

Tip: scoor goedkoop kaarten voor het Beauty Fashion Friends Event

1

Goed nieuws: binnenkort vindt er een super leuk beauty en fashion event plaats, namelijk het Beauty Fashion Friends Event. Locatie van dit jaar? Amsterdam RAI! Dat betekent genoeg ruimte voor jou en je vriendinnen, zusje en nichtje om te struinen tussen beauty en fashion items. Wil je weten wat er allemaal op het programma staat en hoe je goedkoop kaarten bemachtigt? Lees dan snel verder.


Het Beauty Fashion Friends Event is hét event om samen met je vriendinnen en/of meiden van je familie naartoe te gaan. Waarom? Om de volgende redenen:

Beauty - Er is super veel beauty te vinden tijdens het event. Leer en zie alles over de laatste beauty trends, kom make-up en beauty items shoppen en laat meteen je nagels lakken als je er toch bent. ;-)
Fashion - Kom shoppen, kleding ruilen (ideaal voor meiden met een klein budget), bezoek The Model Convention en neem deel aan fijne fashion DIY's.
Friends - Ga samen met vriendinnen naar leuke workshops, zie optredens van bekende artiesten, ontmoet je favoriete YouTubers en voor wie durft: laat je toekomst voorspellen.


Informatie

Wat: Beauty Fashion Friends Event
Waar: Amsterdam RAI
Wanneer: zaterdag 21 februari en zondag 22 februari
Hoe laat: 11:00 uur tot 18:00 uur


Prijzen

Voorverkoop: €14,95
Online: €16,50
Aan de kassa: €19,50

Als je nu je kaarten bestelt via de website - klik hier - betaal je slechts €14,95 in plaats van €19,50. Goede deal! 

Let op: Toegang is voor meiden vanaf 15 jaar. 

Ga jij naar het Beauty Fashion Friends Event? 

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved