Jongen maakt het uit met vriendin via YouTube

News door Renee

Alsof een break-up nog niet pijnlijk genoeg is maakt een jongen uit Amerika het nog pijnlijker voor z'n vriendin. Hij neemt zijn ultieme wraak door de relatie met zijn vriendin te beëindigen via een YouTube video. Sterker nog, hij laat het voor hem doen, want je ziet de jongen in kwestie niet. Klinkt als een hufterige actie, totdat blijkt dat het meisje met zes (!) jongens vreemdgaat...

Een relatie verbreken 2.0... Dat is wat Darryl doet. Hij komt erachter dat zijn vriendin Nicole vreemdgaat en dat vindt hij onacceptabel. Daarom schrijft Darryl een mail naar rapper Mac Lethal waarin hij uitlegt wat er is gebeurd. Daarin vraagt hij vervolgens of Mac een video wil maken waarin hij het uitmaakt voor hem met Nicole zodat hij haar dat kan sturen. 

Lees hieronder de mail:

In de mail lees je dat Darryl schrijft dat hij erachter is gekomen dat zijn vriendin Nicole vreemdgaat. Hij vond een kom cornflakes in de wasbak. Is dat raar? Nou ja, Nicole eet geen gluten en laat dat wel in een pak Honey Nut Cheerios zitten... Daarop besluit Darryl om een kijkje te nemen op haar Facebook toen ze naar een Taylor Swift concert ging. Dat is het moment waarop hij ziet dat ze vreemdgaat met maar liefst zes jongens. 

Mac is beroerdste niet en hij maakt een video zoals Darryl hem vraagt. Zie hier het resultaat:

Wat vind jij ervan dat Darryl het op deze manier uitmaakt? Wat zou jij in zijn situatie doen?

Bron: Buzzfeed