Food

Wat zegt je favoriete drankje over jou?

22

Iedereen heeft heeft wel een lievelingsdrankje tijdens het stappen. Je drinkt lekker een wijntje of je gaat flink los en je staat de hele avond bij de bar om een nieuwe lading shotjes te bestellen voor jou en je vriendinnen. Welk drankje bestel jij het liefst aan de bar? Check hier wat je favoriete drankje over jou zegt. 

Shotjes
Jij bent een echte party animal. Op een feestje is bijna niets jou te gek. Na een helse schoolweek is het eindelijk weekend. Zaterdagavond is jouw favoriete moment van de week en er gaat geen weekend voorbij zonder dat je gaat stappen. Je vriendinnen vragen jou altijd mee uit, omdat ze zeker weten dat jij wel zin hebt in een feestje. De zondagochtend daarentegen is voor jou meestal een stuk minder leuk. Je vriendinnen zien jou als een gezellige en vrolijke vriendin. Lol maken vind jij het allerbelangrijkst.

Bier
Jij houdt van een feestje en je drinkt daarbij ook graag. Je vindt het heerlijk om lekker met je vriendinnen naar de kroeg te gaan. Je bent spontaan en je spreekt makkelijk andere mensen aan. Vriendinnen vinden het gezellig om met jou om te gaan, want met jou heb je niet snel ruzie.

Sex on the Beach
Doordeweeks ben je druk met school en je bijbaantje, in het weekend geniet je daardoor extra van je vrije tijd. Je gaat het liefst dansen met zoveel mogelijk vriendinnen. Je bent vrolijk en met jou valt er altijd iets te lachen. Je bent een echt meisjes-meisje en je bent serieus en slim. Je vriendinnen zien jou als een goede vriendin, want je bent altijd in voor een goed gesprek, maar een feestje zeg je ook niet makkelijk af. 

Witte wijn
Andere mensen vinden vaak dat je volwassen overkomt en zien jou in de toekomst als een succesvolle vrouw. In de toekomst wil je graag carrière maken en daar werk je nu hard voor. Jouw kledingstijl kun je omschrijven als chique en classy. Het geld dat je verdient met je bijbaantje maak je het liefst zo snel mogelijk op bij je favoriete kledingwinkels. Vriendinnen zijn blij met jou, want ze kunnen altijd bij jou terecht als ze advies nodig hebben.

Rode wijn
Je houdt er niet zo van om helemaal los te gaan op de dansvloer. Jij voert liever een goed gesprek met vrienden of je gaat lekker uit eten. Je hebt niet altijd mensen om je heen nodig om je te vermaken. Je vindt het bijvoorbeeld heerlijk om op de bank te zitten met een goed boek. Vriendinnen kunnen jou altijd vertrouwen en met problemen bij je terecht. Je bent serieus, maar absoluut niet saai. Als het om jongens gaat houd je van romantiek, je vindt het leuk als je merkt dat jongens echt hun best doen om jou te versieren.

Cosmopolitan
Jij houdt er van om aandacht te krijgen en probeert leuke jongens te veroveren. Je gaat nooit de deur uit zonder gelakte nagels en perfecte make-up. Shoppen is je favoriete bezigheid en je bent een echte fashionista. Vriendinnen vragen jou om kledingadvies voor een date en als ze iets willen lenen zijn ze bij jou ook aan het juiste adres. Je vindt het leuk om verrast te worden door jongens.

Vodka Red Bull
Jij bent een feestbeest en je flirt graag. Een lange relatie hoeft van jou nog niet, want zolang je single bent hoef je met niemand rekening te houden. Je verandert vaak van gedachten, waardoor je vriendinnen het leuk vinden om met je af te spreken. Met jou weet je nooit precies waar je aan toe bent, maar dat maakt het met jou nooit saai.

Frisdrank
Je houdt niet van alcohol, maar wel van een feestje. Jij hebt geen alcohol nodig om een leuke avond te hebben. Met je vriendinnen heb je altijd het beste voor, zelfs als ze na een avond stappen soms iets te veel hebben gedronken. Zij hoeven zich nooit zorgen te maken of ze wel veilig thuiskomen. Het leuke is dat jij de volgende dag nog wél weet hoe je vriendin zichzelf enorm voor schut zette...

Wat is jouw favoriete drankje?

Bron: flair, refinery

Beeld: thinkstockphotos

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved