News

Hoera! Instagram lanceert 5 nieuwe filters

Oh, de dingen waar de mensen blij van worden in het social media tijdperk anno 2014... Misschien sad but true, want op de Girlscene redactie zijn we stiekem best blij dat Instagram met een nieuwe update komt. En deze update is heel anders dan de andere 'bugfixes' updates. Waarom? Ze lanceren maar liefst vijf nieuwe filters! Girlscene vertelt je er meer over én test het uit.

Het duurde even, maar nu is het eindelijk zover. De nieuwe Instagram update betekent namelijk dat je kunt kiezen uit vijf extra (nieuwe!) filters. Alsof kiezen nog niet moeilijk genoeg was... 

Net zoals iedere andere filter hebben ook de nieuwste aanwisten hun eigen naam gekregen. Vanaf vandaag kun je ook kiezen voor Slumber, Crema, Ludwig, Aden en Perpetua. Wist je dat dit de eerste nieuwe filters zijn sinds de introductie van Mayfair en Willow in 2012? Ja, echt! Door deze nieuwe beauty's staat het aantal filters nu op 25 waarmee je dus zelfs de meest kwalitatief slechte foto's er leuk uit laat zien. Gelukkig hebben de Instagram makers door dat de camera van onze telefoons een stuk beter wordt. Daarom zijn de nieuwe filters vooral bedoeld om foto's te verbeteren in plaats van op te leuken zoals voorheen.

Girlscene test de filters uiteraard alvast uit!
Origineel

New Look kersttrui


Heerlijke havermoutkoekjes van Foodness.nl die je hier al kon zien in 'De week van de Girlscene-redactie'

Slumber

Crema

Ludwig

Aden

Perpetua

Verder komt de nieuwe update met drie nieuwe tools. De eerste is dat je nu slowmotion video's kunnen plaatsen. Verder kun je comments meteen lezen zonder te refreshen en is het mogelijk om het perspectief aanpassen met de Adjust tool. 

Wat vind je van de update? Wat is jouw favoriete Instagram filter?

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved