Dit vinden de Girlscene lezeressen van Libresse Roll.Press.Go

Lifestyle door Redactie

Eén van de meest gênante momenten die wel allemaal wel eens mee hebben gemaakt is de walk of shame tijdens de menstruatie... Je weet wel: als je jouw maandverband op het toilet wil verwisselen en er dan achterkomt dat er helemaal geen prullenbakje staat. HELP! Gelukkig heeft Libresse iets gevonden op deze struggle... Het Roll. Press. Go. systeem. Een aantal Girlscene lezeressen mochten dit maandverband testen en dit is wat ze ervan vonden. 

Heb je al gehoord van Roll.Press.Go.? Het is een nieuw systeem van Libresse. Als jouw maandverband zijn werk gedaan heeft, kun je het omhulsel van je nieuwe maandverband gebruiken. Het omhulsel heeft plakstrips waardoor je het maandverband er makkelijk in kunt wikkelen en afsluiten. Zo kun je het oude maandverbandje hygiënisch weggooien. Hiermee heb je dus ook geen weggooistress meer, want nu kun je jouw oude maandverband ook in je tas gooien als er geen prullenbak in de buurt is. Handig! 

Dit nieuwe systeem moet natuurlijk wel getest worden. Werkt het echt zo goed? Onlangs hebben een aantal meiden het nieuwe Roll.Press.Go. maandverband van Libresse getest. Met deze nieuwe verpakking is wegwerpstress verleden tijd. Want, waar je ook bent, vanaf nu sluit je je maandverband hygiënisch, discreet en geurloos af en gooi je het onopvallend weg. Klinkt goed! Maar wat vond het testpanel ervan?

Libresse met Roll.Press.Go. is met een ruim voldoende uit de test gekomen! Vanwege het comfort, de absorptie en pasvorm van het maandverband zou het testpanel hun vriendinnen aanraden Roll.Press.Go. ook uit te proberen! En ons dus ook ;-). 

En last but not least; het merendeel was super tevreden over de nieuwe Roll.Press.Go. verpakking! Daarnaast gaf het testpanel nog wat tips voor Libresse. Libresse heeft aangegeven zeker iets met deze tips te gaan doen om van die ruim voldoende een goed te maken!

Wil jij Libresse Roll.Press.Go. ook proberen of wil je meer informatie? Klik dan hier

Heb jij Libresse Roll.Press.Go. al geprobeerd?  Advertisement