Lifestyle

Dit vinden de Girlscene lezeressen van Libresse Roll.Press.Go

12

Eén van de meest gênante momenten die wel allemaal wel eens mee hebben gemaakt is de walk of shame tijdens de menstruatie... Je weet wel: als je jouw maandverband op het toilet wil verwisselen en er dan achterkomt dat er helemaal geen prullenbakje staat. HELP! Gelukkig heeft Libresse iets gevonden op deze struggle... Het Roll. Press. Go. systeem. Een aantal Girlscene lezeressen mochten dit maandverband testen en dit is wat ze ervan vonden. 

Heb je al gehoord van Roll.Press.Go.? Het is een nieuw systeem van Libresse. Als jouw maandverband zijn werk gedaan heeft, kun je het omhulsel van je nieuwe maandverband gebruiken. Het omhulsel heeft plakstrips waardoor je het maandverband er makkelijk in kunt wikkelen en afsluiten. Zo kun je het oude maandverbandje hygiënisch weggooien. Hiermee heb je dus ook geen weggooistress meer, want nu kun je jouw oude maandverband ook in je tas gooien als er geen prullenbak in de buurt is. Handig! 

Dit nieuwe systeem moet natuurlijk wel getest worden. Werkt het echt zo goed? Onlangs hebben een aantal meiden het nieuwe Roll.Press.Go. maandverband van Libresse getest. Met deze nieuwe verpakking is wegwerpstress verleden tijd. Want, waar je ook bent, vanaf nu sluit je je maandverband hygiënisch, discreet en geurloos af en gooi je het onopvallend weg. Klinkt goed! Maar wat vond het testpanel ervan?

Libresse met Roll.Press.Go. is met een ruim voldoende uit de test gekomen! Vanwege het comfort, de absorptie en pasvorm van het maandverband zou het testpanel hun vriendinnen aanraden Roll.Press.Go. ook uit te proberen! En ons dus ook ;-). 

En last but not least; het merendeel was super tevreden over de nieuwe Roll.Press.Go. verpakking! Daarnaast gaf het testpanel nog wat tips voor Libresse. Libresse heeft aangegeven zeker iets met deze tips te gaan doen om van die ruim voldoende een goed te maken!

Wil jij Libresse Roll.Press.Go. ook proberen of wil je meer informatie? Klik dan hier

Heb jij Libresse Roll.Press.Go. al geprobeerd? Advertisement

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

12 reacties

 • 4 jaar geleden Amber

  je hebt toch niet voor niets dat witte plakstickertje op 'normaal' maandverband zitten..

 • 4 jaar geleden Httpx.Mary

  Dat dichtplakken werkt niet echt

 • 4 jaar geleden HarryStylesismybae.

  ik deed dat altijd al.

 • 4 jaar geleden Emmely

  Is dit nieuw? Je kan het toch al met dat plakstickertje dichtplakken? Ik heb mijn hygiëneverband altijd in een plastic zakje dus mocht er geen prullenbak in de buurt zijn..

 • 4 jaar geleden Sheela

  Ik rolde het ook altijd zo op, en ik ga nooit naar een toilet waar geen vuilbak is als ik het nodig heb, dus eigenlijk is dit niets nieuws voor me. Het is natuurlijk wel handig als er geen vuilbak is x

 • 4 jaar geleden LikeEva

  Heel veel vrouwen rolden hun maandverband al zo op, maar het nieuwe aan dit systeem is dat je het ook dicht kunt plakken, waardoor het hygiënischer is (als je het niet meteen weg kan gooien).

  En de oude verpakking is nog steeds te verkrijgen, dus als je het niet fijn vind moet je gewoon even wat beter kijken.

  Zelf vind ik het best lastig omdat de verpakking aan zichzelf plakt en dan is het een heel gedoe om alles op te rollen :')

 • 4 jaar geleden BrasilBeachSurf

  Ik doe dat rollen eig altijd al ookal welk merk het is ofzo, maar ik vind wel dat er een oplossing moet komen van de pakjes die je open moet doen die egt mega veel lawaai maken... dit klinkt stom maar het is niet zo gezellig als het in de meisjestoiletten heel stil is en er ineens keiluid gescheur van je kotje komt en vind het ook vrij onhandig om open te doen hahaha 'k weet et klinkt stoem maarja (:

 • 4 jaar geleden UpTop

  bij de oude zat er zo'n grijs stickertje bij het uiteinde, die gebruikte ik dan om hem dicht te plakken, bij de nieuwe lukt dit veel moeilijker dus ik vond de oude eigg beter...

 • 4 jaar geleden Traveler

  Ik rol het altijd al zo op maar als je onderweg bent en het niet kwijt kunt is het wel handig dat je het dicht kunt plakken.

 • 4 jaar geleden mangogirlxxx

  bij de oude kon dit ook al, en ik heb gewoon altijd voor de zekerheid zo'n maandverband zakje bij. die nieuwe verpakkingen zijn echt slecht, als je hem schuin draait perongelijk en je wilt hem goed doen zodat je hem in je tas kan doen omdat er geen prullebak is scheurt hij kapot en dat is al helemaal een drama

  maandverband opzich is wel gewoon goed, als ik mocht stemmen zou ik ook een 4 geven

 • 4 jaar geleden Brenda

  euhm.. ik gebruik al jaren het omhulsel van de nieuwe om m'n oude in op te rollen en weg te gooien. Dacht dat iedereen dat deed ?:')

 • 4 jaar geleden Maura

  Ik vind de nieuwe verpakking van lisbresse echt VERSCHRIKKELIJK. Ik overweeg zelfs door de nieuwe verpakking over te stappen op een ander merk maandverband. De vorige verpakkingen waren veel handiger, ook discreet en je kon zelf bepalen hoe je je maandverband in de verpakking wou doen. Voor mij zijn de nieuwe verpakkingen een nachtmerrie. Ik zeg een 4 voor de verpakking.

  * Maandveband zelf is trouwens verder goed

  Toegevoegd: Die plakrandjes plakken trouwens ook niet goed.

 1. 1