Beauty

Budget tip: Kruidvat droogshampoo

Droogshampoo is geen spannend product waar je het snel warm van krijgt - maar dat is dagcrème ook niet en dat heb je net zo hard nodig toch? Veel meiden kunnen in ieder geval niet zonder droogshampoo op dagen dat ze hun haar niet wassen en daarom heeft Girlscene een fijne budget tip: de nieuwe Kruidvat droogshampoo! Wij testen het alvast voor je uit.


Nu denk je misschien: Maar Girlscene, Kruidvat droogshampoo is niet nieuw. Dat klopt niet helemaal, want hoewel Kruidvat inderdaad een huismerk droogshampoo in het assortiment heeft is deze variant wél nieuw. Nieuwe verpakking en nieuwe formule, dus daarom genoeg reden om het zelf eens te testen op de redactie. 


Nieuw is dus de Kruidvat droogshampoo die volume geeft terwijl het tegelijkertijd verfrissend is voor het haar. Het is bedoeld om net zoals iedere andere droogshampoo het te gebruiken tussen wasbeurten door. Perfect op momenten als je haar slapper en vetter wordt en daarom een boost kan gebruiken. Het vet bij de haarwortels wordt opgenomen zonder dat het haar zwaarder wordt. Dat klinkt als een goede droogshampoo, maar hoe werkt het in de praktijk? Girlscene's Renée test het voor je uit.


Spray: Harde 'stevige' spray
Geur: Frisse bloemige kokosgeur die mild aanwezig is
Waas: De witte/grijze waas is zeker aanwezig op donker haar, dus wrijf de droogshampoo goed in het haar en borstel het eventueel door om dit tegen te gaan
Resultaat: Je hebt iets meer nodig dan gemiddeld, maar dan krijg je wel echt een flinke volume boost
Prijs: €1,99
Inhoud: 250 ml

Wil je meer reviews over droogshampoo lezen? Lees dan dit artikel terug! 

Wat vind jij van het resultaat? Ga jij deze droogshampoo proberen?

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved