Beauty

Budget tip: Kruidvat droogshampoo

11

Droogshampoo is geen spannend product waar je het snel warm van krijgt - maar dat is dagcrème ook niet en dat heb je net zo hard nodig toch? Veel meiden kunnen in ieder geval niet zonder droogshampoo op dagen dat ze hun haar niet wassen en daarom heeft Girlscene een fijne budget tip: de nieuwe Kruidvat droogshampoo! Wij testen het alvast voor je uit.


Nu denk je misschien: Maar Girlscene, Kruidvat droogshampoo is niet nieuw. Dat klopt niet helemaal, want hoewel Kruidvat inderdaad een huismerk droogshampoo in het assortiment heeft is deze variant wél nieuw. Nieuwe verpakking en nieuwe formule, dus daarom genoeg reden om het zelf eens te testen op de redactie. 


Nieuw is dus de Kruidvat droogshampoo die volume geeft terwijl het tegelijkertijd verfrissend is voor het haar. Het is bedoeld om net zoals iedere andere droogshampoo het te gebruiken tussen wasbeurten door. Perfect op momenten als je haar slapper en vetter wordt en daarom een boost kan gebruiken. Het vet bij de haarwortels wordt opgenomen zonder dat het haar zwaarder wordt. Dat klinkt als een goede droogshampoo, maar hoe werkt het in de praktijk? Girlscene's Renée test het voor je uit.


Spray: Harde 'stevige' spray
Geur: Frisse bloemige kokosgeur die mild aanwezig is
Waas: De witte/grijze waas is zeker aanwezig op donker haar, dus wrijf de droogshampoo goed in het haar en borstel het eventueel door om dit tegen te gaan
Resultaat: Je hebt iets meer nodig dan gemiddeld, maar dan krijg je wel echt een flinke volume boost
Prijs: €1,99
Inhoud: 250 ml

Wil je meer reviews over droogshampoo lezen? Lees dan dit artikel terug! 

Wat vind jij van het resultaat? Ga jij deze droogshampoo proberen?

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 4 jaar geleden Kaneeltje

  Laat ik hem binnenkort maar kopen!

 • 4 jaar geleden Claudia

  Lekker betaalbaar! Ik ga het binnenkort maar even kopen

 • 4 jaar geleden Liah

  ik zie trouwens op de foto dat het werkt.. laat maar haha

 • 4 jaar geleden Liah

  Ziet er super uit! maar ik ben wel benieuwd of hij (tijdelijk) werkt tegen vet haar want ik dacht dat droogshampoo's daar in principe voor gemaakt zijn..

 • 4 jaar geleden NEZ

  Geeft zeker veel volume (ook al is het daar niet voor bedoeld ;p) handig en ook prima te betalen.

 • 4 jaar geleden Roos

  Doet hij zijn werk als droogshampoo ook goed? want er ligt vooral nadruk op het volume, niet waar ik droogshampoo voor zou gebruiken (kan natuurlijk wel maar de voornaamste reden is toch wel voor schoner lijkend haar)

  Verder goed artikel!

 • 4 jaar geleden Lotte

  Unfaithfulness: Ondanks dat 'uittesten' eigenlijk een contaminatie is wordt het woord zo vaak gebruikt dat het inmiddels is toegevoegd aan het woordenboek.

  Verder... altijd leuk om Kruidvat eigen merk reviews te lezen Resultaat ziet er goed uit!

 • 4 jaar geleden Dinosaurus

  Nog een betere budgettip: een pak zuiveringszout, dat is praktisch hetzelfde als droogshampoo. Ik geloof dat je het in de meeste supermarkten wel kunt halen, in ieder geval bij de oriental.

 • 4 jaar geleden Unfaithfulness

  Wij testen het uit? Uittesten is geen woord!

  Verder wel een leuk artikel

 • 4 jaar geleden Kraplapje

  Leuk! De mijne is bijna op, dus ik ga deze kopen om te proberen

 • 4 jaar geleden Just Eveline

  Wow! Mooi resultaat!

 1. 1