Lifestyle

Reequest.com: zo vind je wat je zoekt

5

Ben je al tijden op zoek naar bepaalde Nikes die je op Tumblr voorbij zag komen? Wil je een weekendje weg, maar weet je niet waar je de beste deal kunt vinden? Daar is een handige website voor: Reequest.com. Een soort Google, maar dan speciaal voor mensen die op zoek zijn naar iets. Andere gebruikers kunnen jou helpen bij jouw zoektocht. Hier lees je alles over deze handige 'zoekmachine'. 

Iets zoeken op internet kan een echte struggle zijn. 'Even' googelen blijkt vaak een tijdrovende klus te zijn en vaak vind je niet eens wat je zoekt. Frustrerend! Google heeft namelijk niet het antwoord op vragen als 'Waar vind ik de beste deal voor een MacBook Pro?' en 'Waar kan ik deze sneakers vinden?'. Een website die hier wel antwoorden op heeft, is Reequest.com! Een handige zoekmachine die veel mensen nog niet kennen, maar wel heel handig is. Daarom vertellen we je er in dit artikel meer over. 

Zoals de naam al zegt kun je een verzoek (request) indienen. Andere gebruikers kunnen op jouw verzoek reageren en zo heb je binnen no time antwoord op je vraag. Jouw specifieke vraag wordt gedeeld met een groot netwerk, hierdoor kun je super gericht zoeken en hoef je niet lang te wachten op een antwoord. Just ask for those killer heels! Als jij een vraag tegenkomt waar je het antwoord op weet, dan kun je natuurlijk ook reageren. Heb je meteen karmapoints gescoord ;-). 

Reequest.com heeft antwoorden op allerlei vragen. Van "Waar kan ik heen voor een weekendje weg als ik €150 te besteden heb?" en "Weet iemand een woonruimte in Utrecht voor €500 per maand?" tot "Waar vind ik een look a like Céline bag?" en "Wie weet waar ik deze Nikes kan bestellen?". Waar je ook naar op zoek bent, met al je vragen kun je terecht op deze website. Geen uren meer het internet doorzoeken, maar meteen informatie krijgen waar je wat aan hebt. 

Het leuke aan Reequest.com is dat hoe meer mensen de website gebruiken, hoe sneller je vindt wat je zoekt. Check hier de website: www.reequest.com.

Waar ben jij naar op zoek? Welke vraag ga jij op Reequest stellen? 

 

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 4 jaar geleden Sanne_

  Super handig!

 • 4 jaar geleden Ilona

  thehunt is ook een goeie app

 • 4 jaar geleden Evi

  leuke site! herken zulke problemen wel, als je iets zoekt maar het nergens kan vinden. het moet toch bestaan!

 • 4 jaar geleden yelddda

  Die kast is mooi!

 • 4 jaar geleden Eva

  www.spotnshop.nl helpt hier ook voor, om kleding bijvoorbeeld te vinden! I love those sites!

 1. 1