Lifestyle

Hoe zorg je dat een one night stand uitloopt op méér?

Je ontmoette een leuke jongen (of meisje) en in eerste instantie zag je er niet veel in, behalve lol. Van het één kwam het ander en na een paar drankjes belandden jullie samen in bed. De volgende ochtend valt de schade niet te beperken: je hebt zojuist een one night stand gehad. Maar wat als die persoon eigenlijk te leuk is om te laten gaan? Girlscene geeft tips.

De ochtend na een one night stand is vaak ongemakkelijk. Hallo, walk of shame! Maar het kan nog erger: wat als je net als Megan, van de film Two Night Stand, ingesneeuwd zit in het huis van je one night stand? Awkward times. Megan kan dan niets anders doen dan Alec van de nacht ervoor beter te leren kennen. En dan krijgt de film een heel andere wending…

Wil je net als Megan meer uit je one night stand halen? Probeer dan de volgende tips uit.

1. Zorg dat hij meer wil
Heb je hem omver geblazen met je technieken? 😉 Dat is stap 1 om te zorgen dat jij niet de enige bent die méér wil. 

2. Play it cool
Misschien ben je al helemaal hoteldebotel, maar net na die one night stand moet je rustig blijven. Houd je emoties onder controle, want door meteen de lovebird uit te hangen schrik je hem waarschijnlijk af. 

3. Blijf leuk
Het is nu eenmaal zo dat jongens van vrolijke meiden houden waarmee ze een leuke tijd hebben. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn problemen, maar deel niet meteen al je liefdesperikelen en ongesteldheidsproblemen met hem. 

4. Geef je naam en/of telefoonnummer
Zorg dat hij je naam en/of telefoonnummer heeft. Dan kan hij je of opzoeken op Facebook of je een berichtje sturen. 

5. Geen jaloerse opmerkingen
Vraag niet naar eerdere relaties en zorg dat je geen jaloerse indruk maakt. Hierdoor denkt hij misschien dat je bezitterig bent en dat is niet iets waar iedere jongen op valt…

6. Vraag niet meteen wanneer je hem weer ziet
Grote kans dat hij je gewoon ziet als een one night stand. Vraag dus niet meteen wanneer je hem weer ziet, maar zeg dat je hem een appje stuurt en loop casual de deur uit.

7. Toon interesse
Ah, zijn jullie weer aan de praat geraakt? Toon dan je interesse in hem, zonder dat het too much wordt. Als hij zegt dat hij gaat voetballen is het beter om te vragen hoe lang hij al speelt in plaats van: met wie ga je voetballen en waar? Houd punt 2 in je hoofd: keep it cool, girl.

8. Spreek nog een keer af
Zorg dat hij je leert kennen op een ander niveau door te praten met hem. Vertel luchtig over je interesses en hobby's en vraag na een tijdje of het niet veel beter is als jullie onder het genot van een drankje verder praten. Als hij op een openbare plek wil afspreken is de kans groter dat hij je leuker vindt dan een project voor één nacht. Wil hij thuis afspreken? Dan weet je dat het een two night stand wordt. Wil hij helemaal niet afspreken? Dan weet je dat je geen moeite meer hoeft te doen. 

Als je je afvraagt hoe Megan het in de film Two Night Stand aanpakt met Alec moet je zeker even de trailer bekijken en daarna naar de bioscoop gaan!


Two Night Stand draait vanaf 11 december in de bioscoop. Klik hier om kans te maken op kaartjes + een fijne goodiebag.

Wat is jouw tip om een one night stand uit te laten lopen op meer?

*Dit is een gesponsord artikel