News

OMG: dit is het allerdomste wat slimme mensen ooit gedaan hebben

Ook al haalt dat meisje uit je klas cijfers waar jij alleen maar van kunt dromen en ben je jaloers op de intelligente uitspraken van je vader, wil dat niet zeggen dat deze mensen nooit iets doms doen. Het is namelijk weleens voorgekomen dat iemand met een universitaire opleiding zijn hand in een pan met kokend water heeft gedaan om te voelen of het wel warm genoeg was… Girlscene zet 13 (hilarische!) domme dingen die slimme mensen ooit gedaan hebben op een rij. 

Op het forum van Reddit werd de vraag "Wat is het domste wat een slim persoon ooit heeft gedaan?" gesteld en er kwamen hilarische reacties op. Girlscene heeft de grappigste voor je uitgezocht. 

1. Mijn baas en ik waren aan het telefoneren en hij vroeg mij of ik iemand later even kon bellen. Ik vertelde hem dat ik het nummer nodig had. Mijn baas zei: "Wacht even, ik heb het nummer in mijn telefoon staan… Shit, ik ben mijn telefoon kwijt! Hij moet uit mijn zak gevallen zijn, ik bel je wel terug als ik 'm weer gevonden heb." Ik moest zo hard lachen en hij liet me beloven dat ik er nooit met iemand over zou spreken. 

2. Eén van mijn vrienden was jarig op vrijdag de dertiende. Een andere vriend vroeg zich af of hij ooit op vrijdag de dertiende jarig zou zijn. Hij is jarig op de eerste. 

3. Ik rook dat iets aanbrandde in de keuken. Mijn vriend had iets in de magnetron gedaan en ik vroeg hem hoelang het er al in stond. "Drie minuten", zei hij. Op het pak stond echter dat het er maar 90 seconden in moest. Hij keek me aan alsof ik dom was en wees me erop dat drie minuten gelijk staan aan 90 seconden. Even later zei hij "Oh ja…" en zijn gezicht werd helemaal rood. Ik pest hem er nog regelmatig mee. 

4. Een kennis belde mij op om te vragen hoe hij het beste naar huis kon komen van een verre plek waar geen openbaar vervoer is. Ik vroeg hem hoe hij daar was gekomen waarop hij antwoordde: "Met de auto. Ik heb mijn auto aan een man verkocht die hier woont". 

5. Mijn vriend die Geneeskunde studeert dacht dat er honderd minuten in één uur zaten.

6. Ik -student Natuurkunde- stopte mijn hand in een pan met kokend water om te voelen of het water al warm genoeg was. 

7. Iemand die ik ken is hoofd van een ziekenhuis en het gebeurt haar dagelijks dat ze 'raam' met 'deur' verwart. "Kun je de deur even dichtdoen? Ehhh, ik bedoel het raam". 

8. Een meisje uit mijn klas was de beste leerling, maar toen ze een blanco papiertje nodig had startte ze de computer op om er eentje uit te printen. Wow. 

9. Ik stond binnen in een gang voor een glazen deur op mijn universiteit. Ik was aan het praten met een klasgenoot en ik iemand buiten zag staan. Toen ik haar zei dat degene vast niet wist hoe hij binnen moest komen, wees ze me erop dat die persoon mijn eigen reflectie was. Ik heb me nog nooit zo erg geschaamd. 

10. Op de twintigste verjaardag van een vriendin zei ik doodleuk: "Wow, je bent al twintig jaar een tiener". 

11. Ik heb een vriend die op de zeventiende jarig is. Toen hij zeventien jaar werd, zei ik: "Wat toevallig, hoe vaak gebeurt dat nou! Op welke datum word je 23?" 

12. Mijn opa is zo slim, eigenlijk is hij een genie. Toch besloot hij dat het een goed idee was om een plastic bakje in een oven van 220 graden te zetten. 

13. Mijn vrouw -de slimste die ik ken- keek naar de lucht om drie uur 's nachts en vroeg zich af waarom de zon zo gedimd was. Ze keek naar de maan. 

Wat is wat jou betreft het allerdomste uit dit lijstje? Heb jij ook weleens iets doms gedaan?

Bron: reddit
Bron beeld: thinkstockphotos

Must reads 👀