Fashion

DIY: Pimp je high heels

Vrouwen worden blij van schoenen en elke keer als we nieuwe schoenen aanschaffen voelen we een klein geluksmomentje opkomen... Natuurlijk zijn schoenen niet het belangrijkste in het leven, maar een leven zonder schoenen is toch saaier! We love high heels en daarom hebben wij de ultieme 'do it yourself' die je precies uitlegt hoe jij je heels kunt pimpen en er one of a kind van maakt!Wat heb je nodig?
♥ Soortgelijke hakken zoals op de afbeelding hierboven
♥ Een stuk leer of suède (dit kan zowel nep leer als echt leer zijn)
♥ Een schaar
♥ Plakband
♥ Het patroon (uitgeprint) deze kun je hier vinden
♥ Leren touwtje of koortje

1.  Knip eerst voorzichtig het patroon uit. 

2. Plak het patroon vervolgens met plakband op de 'lelijke' kant van het leer.

3. Pak een scherpe schaar en knip het patroon in het leer. Doe dit voorzichtig om het mooi gelijk te houden. De eventuele hoekjes kun je later bijknippen.

4. Het resultaat ziet er als volgt uit. Je hebt ongeveer vier stroken van de patroontjes nodig of meer. 

5. Om het patroon vast te maken aan je hakken gebruik je twee methodes. Voor de strook om de enkel knip je eenvoudig twee spleten in het leer en dit weef je door de band van je schoen. 

6. Voor de strook aan de voorkant van je hak maak je twee gaten aan de rand van het leer en dit rijg je wederom. Aan de onderkant van de band maak je dit vast met een leren koortje. 


Tadaaa en je hebt awesome hakken! Het leuke van deze DIY is dat je het patroon er makkelijk op en af kan halen, dus twee in een hakken!

Ga jij deze DIY uitproberen?

Bron: A Pair & a Spare
Bron beeld: A Pair & a Spare

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved