8 redenen waarom je een one night stand moet hebben gehad

Lifestyle door Redactie

One night stands is niet iets wat je alleen in films ziet. Nope, het gebeurt ook in het dagelijks leven. De één is oké met dit fenomeen, terwijl de ander erop tegen is. Hoe dan ook, Girlscene deelt 8 redenen waarom jij een one night stand moet hebben gehad. Of nou ja, moeten... Waarom het eigenlijk helemaal niet zo erg is om het (een keer) mee te maken. ;-) Lees maar mee!

1. One night stands zijn emotioneel makkelijker te verdragen
Seks met iemand waarmee je geen relatie hebt is in het begin super, maar na een tijdje blijf je steken op 'friends with benefits' en wordt het emotioneel een stuk zwaarder. Wanneer je het houdt op één keer - omdat er verder bijvoorbeeld geen toekomst in zit - denk je alleen maar terug aan die geweldige avond in plaats van de emotionele achtbaan waarin je terechtkwam.

2. One night stands zijn spannend
Een een beetje spanning op z'n tijd kan geen kwaad. 

3. One night stands geven je zelfvertrouwen
Misschien ben je al jaren single en vraag je jezelf af of 'je het nog hebt'. Een one night stand is een manier om daarachter te komen, toch?! Bovendien zijn er genoeg mensen die een boost krijgen als iemand met hen naar bed wil, wat goed is voor het zelfvertrouwen.

4. One night stands dienen perfect als 'wraakseks'
Heeft je vorige lover je keihard bedrogen? Logisch dat je hart in 1000 stukjes gebroken is. Sommigen hebben dan iemand anders nodig om zich beter te voelen zonder dat ze aan diegene verbonden zijn... Inderdaad, een one night stand is hiervoor een oplossing bijvoorbeeld.

5. One night stands geven je de lusten en niet de lasten
(Bijna) ieder volwassen persoon heeft zo zijn of haar behoeftes. En hé: misschien ben je een happy single en heb je absoluut geen zin in de lasten van een vriend(in), maar wel in de lusten daarvan. Vergeet verplichte familiebezoekjes, daar heb je met een one night stand geen last van.

6. One night stands zijn work-outs
Dat scheelt je weer een ritje naar de sportschool.

7. One night stands zijn leuk
Oké, hierover verschillen de meningen. Maar als je er positief tegenover staat zijn one night stands inderdaad leuk. Het is de eerste keer met een nieuw persoon wat opwinding met zich meebrengt en het gaat alleen maar om seks, lol en spanning. 

8. One night stands zijn goed om je wilde kant te laten zien
Was je in je vorige relatie terughoudend tijdens de seks en durfde je niet wilder of juist sexy te zijn? Bij een one night stand kun je acteren wat je wilt en een andere, nieuwe kant van jezelf ontdekken. 

Komt dit je herkenbaar voor of zie je het juist absoluut niet zitten? Wees dan blij dat je de volgende situatie niet meemaakt! In de film Two Night Stand zie je namelijk hoe een one night stand uitloopt op een onverwacht tweedaags slaapfeestje met een heel verrassend einde... Bekijk snel de trailer, want deze film moet je zeker met een vriendin kijken:


Two Night Stand draait vanaf 11 december in de bioscoop. Klik hier om kans te maken op kaartjes + een fijne goodiebag!

Wat is volgens jou een goede reden om een one night stand te hebben?

*Dit is een gesponsord artikel