OMG: Zo vaak kijken mannen dus naar je billen

News door Renee

Het is geen geheim dat de meeste mannen dol zijn op het achterwerk van meisjes, maar wist je dat ze er bewust of onbewust ook heel, heel vaak naar kijken? Vaker dan je waarschijnlijk denkt in ieder geval! De knappe Natalia wilde wel meewerken aan een experiment en bond een verborgen camera aan haar broek. Het einde van de video is shocking...

De ene na de andere man wordt tegenwoordig betrapt op video betrapt op catcalling. Door gebruik te maken van verborgen camera's laten vrouwen zien hoe mannen zich écht gedragen op straat. Zo schreef Girlscene twee weken geleden nog wat sommige mannen doen met dronken meisjes en ja... de mannen in de video wilden misbruik van de situatie maken.

Natuurlijk zien we in dat naar de billen van een meisje kijken een stuk onschuldiger is dan een dronken meisje mee naar huis willen nemen. Toch zal je waarschijnlijk verbaasd zijn hoe vaak mannen je echt van boven naar beneden bekijken. Natalia laat het zien in deze video. Vergeet niet om tot het einde te kijken voor de shocking boodschap van dit experiment...
 


Wat is het doel van deze video? Niet om mannen neer te zetten als viezeriken die all day every day ongegeneerd naar je kont staren. Nee, de video heeft alles te maken met de maand november, wat in het teken staat van prostaatkanker. In de video wordt verteld dat 1 op de 7 mannen prostaatkanker krijgt. De boodschap is dus dat mannen niet alleen de billen van vrouwen moeten 'checken', maar ook die van zichzelf. 

Had jij verwacht dat de video zo zou eindigen?

Bron: Elite Daily

Vergeet niet om dit artikel te delen zodat er meer aandacht voor prostaatkanker is. Prostaatkanker is goed te behandelen als de diagnose vroeg geconstanteerd wordt!