Hilarisch: Vrouw neemt man volledig in de zeik via WhatsApp

News door Vivian

Er zijn genoeg mannen op de wereld die graag wat geld neerleggen om met een vrouw het bed in te duiken. Er zijn vrouwen die dit als beroep doen, maar ook vrouwen die hier liever niets mee te maken hebben. Toen deze Britse vrouw een aanbod van een man kreeg om seks te hebben in ruil voor 100 pond, nam ze dit voorstel zowel letterlijk op zich, maar zeker ook figuurlijk... Lees snel hoe ze deze vent goed op zijn nummer heeft gezet!

Deze vrouw kreeg via haar telefoon een berichtje van een man binnen of ze voor 100 pond een avontuurtje tussen de lakens wilde maken. De man stuurde haar letterlijk het bericht: "Would you fuck with me for 100 pounds?" Als snel schakelde de vrouw haar gedachte om en besloot deze man even het één en ander duidelijk te maken hoe je met vrouwen omgaat. 

Ze berichten heen en weer om vervolgens samen een tijd en een plaats af te spreken. Let the game begin! Deze man heeft in ieder geval goed voor sjaak gelopen... Bekijk snel het hele gesprek en kom erachter hoe de vrouw dit verassende berichtje heeft aangepakt!


 

 

Bron: Metronieuws

Hoe zouden jullie op zo'n berichtje reageren?