Celebs

De best geklede celebs van 2014

24

Het jaar 2014 is ten einde en daarom blikken we even terug op het afgelopen jaar. Op het gebied van fashion hebben we ook weer gesmuld. Wie liepen er in de meest stijlvolle outfits over straat en mogen zich de fashionista's van 2014 noemen? Girlscene zet de best geklede celebs voor je op een rij. 

Taylor Swift

Als iemand een goed jaar heeft gehad, dan is het Taylor wel. Haar nieuwe album '1989' brak alle records en is het best verkochte album van 2014. We kunnen dus nog wat leren van deze dame, ook op het gebied van fashion. Taylor is een echte girly girl en zal nooit onverzorgd de deur uit gaan. De signature look van de zangeres bestaat uit rode lippenstift, bangs en een girly jurkje of rokje.

Kendall Jenner

Dat Kendall een geweldige stijl heeft, verbaast ons niks. Ze heeft een aantal zussen die we nooit betrappen op een modemisser en Kendall heeft het afgelopen jaar flink wat modellenopdrachten binnen gesleept. Geen wonder dat de realityster altijd weet hoe ze haar outfits perfect moet stylen. 

Blake Lively 

Iemand die er altijd tip top uitziet en geen stylist heeft? Blake Lively! Alleen daarom al mag ze zichzelf een echte fashionista noemen. Dit jaar zal ze niet snel vergeten, het is namelijk het jaar waarin ze zwanger is geworden! Zwanger of niet, Blake weet altijd de red carpet en de straten te rocken in de meest stijlvolle outfits. Kunnen wij haar niet inhuren als onze stylist?! 

Emma Watson

Is er iets waar Emma niet goed in is? Naast acteren, heeft ze het ook druk met studeren én weet ze er altijd beeldig uit te zien. Emma's favoriete spot om te shoppen is Topshop en haar favoriete kledingstuk is een jas. Nu we niet meer van Emma kunnen genieten in Harry Potter, moeten we maar een voorbeeld aan haar nemen op fashiongebied. 

Lupita Nyong'o 

Alle ogen waren op Lupita gericht met haar rode jurk tijdens de Oscars, en won hierin ook het beruchte gouden beeldje! Geen slecht jaar voor Lupita. Met haar kleurrijke outfits hoort ze zeker in dit rijtje van fashionista's thuis. Best knap als je een hekel hebt aan shoppen! 

Kiernan Shipka

Haar naam zegt je misschien niets, maar je kunt haar maar beter onthouden! Met haar 15 jaar heeft Kiernan behoorlijk veel gevoel voor stijl en steelt ze altijd de show in haar outfit. Kiernan speelt in de tv-serie Mad Men, wat zich afspeelt in de jaren '60. Misschien dat ze door de serie zo'n klassieke smaak heeft ontwikkeld. 

Gigi Hadid

Gigi kunnen best een beetje 'Nederlands trots' noemen, want haar moeder komt uit ons eigen kikkerlandje. Gigi is hard op weg om één van de meest succesvolle modellen ter wereld te worden. Ze rockt niet alleen de rode loper, maar ook de straten van New York! We zullen in 2015 nog veel van deze 19-jarige dame horen, zeker op het gebied van fashion. We kunnen nu al niet wachten om te zien in welke outfits ze over de straten zal paraderen! 

Chloë Grace Moretz 

Chloë is nog maar 17 jaar, dat zou je niet zeggen als je haar chique en verfijnde outfits ziet. De actrice heeft het afgelopen jaar hoge ogen gegooid met haar rode loper looks. Je kunt wel zeggen dat de smaak van Chloë in een jaar flink is veranderd en we love it. We hopen dat we in 2015 nog meer smaakvolle outfits van de actrice mogen bewonderen. 

Shay Mitchell

Shay is niet alleen een Pretty Little Liar, maar ook een fashionista. De actrice vindt het zo leuk om met mode bezig te zijn, dat ze samen met een vriendin een blog is gestart: Amore & Vita. Hierop delen ze niet alleen outfitfoto's maar ook recepten en beautytips. Wij kijken vooral graag naar Shay's outfits, want daar kunnen we genoeg inspiratie uit halen voor onze eigen garderobe. 

Hilary Duff

Iemand die in 2014 bijna wekelijks in Girlscene's rubriek 'Wie rockt de look?' voorkwam, is Hilary Duff. Dat is niet zonder reden, Hilary slaat namelijk nooit de plank mis! Aan de reacties te zien vinden jullie de stijl van de actrice/zangeres ook geweldig. Vooral Hilary's streetstyle is altijd on point.

Wie is volgens jou de best geklede celebrity van 2014?

Bron beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved