Girlscene blikt terug: 2014

Lifestyle door Emma

Time flies when you're having fun! 2014 is alweer ten einde. Wow. Is het echt alweer een jaar geleden dat we champagne dronken op een mooi 2014? We hebben het gevoel dat 2014 nog maar net begonnen is, maar niets is minder waar. Het afgelopen jaar hebben we weer heel veel mooie dingen mogen doen. Van persreisjes tot interviews en van taartjes eten tot producten testen. We zetten de hoogtepunten van ons Girlscene-jaar graag voor je op een rijtje. 

Danique krijgt Bobby in huis

Al maanden zat Danique met smart te wachten tot ze haar kitten mee naar huis mocht nemen. In januari was het ein-de-lijk zover! Bobby voelde zich vanaf dag één al thuis, zoals je op de bovenstaande foto kun zien. Ahhh wat was hij daar nog klein! Gelukkig is Bobby nog steeds even schattig :-). 

De Nieuwjaarsborrel

Samen met de andere werknemers van EEN Media (het bedrijf waar Girlscene onderdeel van is) hadden we een verlate Nieuwjaarsborrel om 2014 in te luiden. Het was een supergezellige avond die iets langer doorging dan gepland... De borrel is inmiddels berucht op de redactie en we hebben het er nog regelmatig over. 

1,7 miljoen unieke bezoekers per maand

Een record in bezoekersaantallen! Begin februari hadden we 1,7 miljoen unieke bezoekers per maand. 

Annemerel's souvenirtjes uit Zwitserland

Jaaa, Annemerel's souvernirtjes die ze voor de rest van de redactie had meegenomen uit Zwitserland was ook zeker een hoogtepunt voor ons. Because we looooove chocolate! 

Emma in Berlijn voor het concert van Taylor Swift

Emma reisde af naar Berlijn om het concert van Taylor Swift bij te wonen. Lucky girl, want zoals jullie weten zijn wij gek op de zangeres. Het was in één woord GEWELDIG! In dit artikel hebben we 15 redenen op een rij gezet waarom we zo van haar houden. 

Bootcampen met Arie

Er zijn twee dingen die ons erg motiveren om te sporten: een knappe man en mooie sportkleding. Die twee ingrediënten waren er in ieder geval tijdens een bootcamp van Nike, waar Danique en Annemerel bij aanwezig waren. Arie Boomsma die je aanwijzingen geeft? Yes pleaseeee!

Emma's interview met Lea Michele

Of we Lea Michele wilden interviewen... Uhhh JA! Emma nam de 'vervelende' taak op zich om de superster te interviewen over haar eerste album. Je kunt het interview hier teruglezen. 

Danique in Barcelona

We zijn dol op citytripjes en verkennen graag een stad om de hotspots voor jullie te vinden. Danique werd door Vueling uitgenodigd om naar Barcelona te komen om de stad beter te leren kennen. En wat was het mooi weer, zeker voor maart! 

Danique's presentatie aan Philips

Danique gaf haar allereerste presentatie aan Philips. Ze vertelde over hoe we bij Girlscene te werk gaan en hoe we graag zien dat bedrijven met pers omgaan. En dat alles in het Engels! Je begrijpt dat de zenuwen door haar lijf gierden, maar het ging super goed! Ze had geen eens een spiekbriefje nodig woohoooo.

Emma's interview met een Hollywood stylist

Hij weet alles van fashion en was de stylist van de grootste sterren in Hollywood, en wij mochten hem interviewen! George Kotsiopoulos is jurylid van de Fashion Police en hij was in Nederland om het programma te promoten. Emma sprak hem en het was een super gezellig gesprek! Je kunt het interview hier teruglezen. 

Annemerel op de fiets

Annemerel is geen fan van fietsen, maar we hebben haar in 2014 toch zover gekregen om er op eentje te rijden. Het was een hilarisch gezicht, want Annemerel vond het eng en onwennig om in Amsterdam te fietsen. 

Shelley komt het team versterken

Shelley begon als stagiaire bij Girlscene en is nu onze video editor. Wat zijn we blij met haar!

Girlscene's bootcamp

In de lente van 2014 organiseerde Girlscene in samenwerking met Annemerel.com en Workthates.nl een bootcamp. Lezeressen konden zich aanmelden om mee te doen. Wat gingen de kaarten hard! De bootcamps waren dus een groot succes, wie weet dat we het in de toekomst nog een keer zullen organiseren. 

Emma als spreker voor eFashion

Spannend! Emma was spreker bij het eFashion event, samen met Tess van Fashionscene, Debbie van Six Feet From The Edge en Rachelle van Femmefab. Ze vertelde hoe wij omgaan met lezers en adverteren. 

Girlscene's patattest 

We weten het, we hebben een verschrikkelijke baan ;-). Voor een artikel zochten Renée en Shelley uit waar je de lekkerste frietjes in Amsterdam kunt eten. Lees hier onze conclusie. 

Het WK

De WK-gekte was uitgebroken in het land, dus ook op de redactie. Overdag zaten we met Nederlandse vlaggetjes op onze wangen te tikken en 's avonds gingen we door naar de stad om daar de bloedstollende wedstrijden te kijken. 

Danique naar Londen voor ASOS

Danique vloog naar Londen om daar de nieuwe collectie van ASOS te bewonderen. 

Girlscene heeft Instagram!

In 2014 besloten we om Instagram te nemen. Dagelijks vind je hier inspirerende, herkenbare of hilarische foto's en je krijgt een kijkje achter te schermen. Je kunt Girlscene's Instagram hier vinden. 

Girlscene's YouTube-kanaal

2014 was ook het jaar waarin we ons YouTube-kanaal weer niet leven hebben ingeblazen. We uploaden behind the scenes video's, vlogs en tutorials. Je kunt je hier abonneren. 

Danique & Emma in Oostende

Danique en Emma waren uitgenodigd om naar het Belgische Oostende te komen voor een shoppingweekend. Daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen! De vlogcamera ging gezellig mee. 

Nieuwe aanwinsten: Vivian en Thari

Vivian en Thari kwamen de redactie versterken als stagiaires. 

Annemerel neemt afscheid

Oké, dit is niet echt een hoogtepunt, maar wel iets dat we niet zullen vergeten: Annemerel nam in 2014 afscheid van Girlscene. Niet leuk! Gelukkig blijven we lieve Annemerel regelmatig zien :-). 

Renée studeert af & is redacteur

Woohoooo: Renée is klaar met haar studie en blijft bij Girlscene als redacteur! Ze neemt alle beauty artikelen voor haar rekening. Dit moest natuurlijk gepast gevierd worden met lolly's. 

Danique interviewt de mannen van Magic Mike

Als er één lucky girl is, dan is Danique het wel. Ze vloog naar Amerika om de knappe mannen van Magic Mike te interviewen. That's right: ze heeft oog in oog gestaan met Channing Tatum, Matt Bomer en de andere hotties. OMG, ze kan het nog steeds niet helemaal geloven! 

Renée bij MTV EMA

Renée maakte een tripje naar Glasgow om MTV EMA bij te wonen. De optredens van Ed Sheeran, U2 en Ariana Grande waren om nooit meer te vergeten! 

2 miljoen unieke bezoekers per maand!

YAAAAY, in november zaten we op 2 miljoen unieke bezoekers per maand, dat is een record. Feest! 

Nieuw kantoor

In december verhuisden we van de Keizersgracht naar de Hallen. De grachten missen we heel erg, maar we hebben er wel een mooi kantoor voor teruggekregen! 

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2014?