OMG: pasgetrouwde man scheidt van vrouw nadat hij haar voor het eerst ziet

News door Emma

Trouwen zonder elkaar eerst gezien te hebben, het zal in Nederland niet zo snel gebeuren. In Saoedi-Arabië komt het echter wel regelmatig voor. Een stel uit Medinah had elkaar net het ja-woord gegeven en het getrouwde leven kon beginnen. Maar het liep toch even anders...

Een man en een vrouw (niet afgebeeld op de foto) besloten te gaan trouwen zonder elkaar ooit te zien te hebben. De twee zagen elkaar pas op de bruiloft. Het feest was in volle gang en alles leek soepel te verlopen. Totdat de bruid haar sluier afdeed en lachte voor de camera... Het bleek het kortste huwelijk ever te zijn. 

De man was niet blij met de looks van zijn kersverse vrouw. Nadat hij haar gezicht voor het eerst goed zag, besloot hij een paar minuten na het ja-woord dat hij wilde scheiden. "Je bent niet de vrouw waarmee ik wil trouwen. Je bent niet degene die ik me heb voorgesteld. Sorry, maar ik wil van je scheiden", deelde hij haar mee. Volgens ooggetuigen zakte de bruid meteen ineen. Ze was in tranen en helemaal overstuur. 

Nadat dit bericht naar buiten kwam, ontstond er een discussie op social media. De meeste mensen staan aan de kant van de vrouw: "Hij heeft haar veel pijn gedaan door zijn actie. Hij moet de binnenkant waarderen, niet de buitenkant". Iemand anders schrijft: "Niemand dwong hem om met haar te trouwen. Hij had zijn beloften moeten nakomen." 

Dit nieuws komt vlak na het bericht dat een andere man uit Saoedi-Arabië van zijn vrouw wilde scheiden omdat ze niet reageerde op zijn appje. 

Wat vind jij ervan dat de man meteen wilde scheiden? Vind je het belachelijk of begrijp je wel dat hij dit heeft besloten nadat hij zag dat ze niet bij hem past?  

Bron: dailymail
Bron beeld: istock