Fashion

Zo houd jij je panty heel! 6 tips!

18

Panty's zijn fijn en houden jouw benen tijdens het koude weer ietsjes warmer dan blote benen... Met de hele dag op de bank zitten zal er niet zoveel misgaan, maar tijdens een drukke dag vallen al snel de gaten en ladders in je panty. Er zit wel degelijk verschil in panty's en je kunt deze ladders en gaten voorkomen. How to? Girlscene geeft tips and tricks hoe jij deze keer wél je panty heel houdt!

1. Let goed op welke panty je koopt
Let goed op of je een volledig dekkende panty aanschaft. Hoe dikker de denier, hoe minder snel de gaten en ladders erin vallen. Denier is een meting van je pantydikte. Hoe hoger het deniergetal, hoe dikker de panty is. 

2. Versterk de naden 
Niets is vervelender om aan het eind van de dag je schoenen uit te doen en je grote teen door je panty te zien steken... Hoe voorkom je dit? Koop niet de goedkoopste panty, want vaak hebben duurdere panty's een versterkende naad bij je voet. Ook kun je dit voorkomen door onder je panty sokjes te dragen. Let er wel op dat je niet te dikke sokken onder je panty draagt, want anders zitten je schoenen dadelijk veel te strak. 

3. Size matters
Ben je lang? Dan kun je beter een panty met een grotere maat kiezen. Hetzelfde geldt voor kleine meiden met curves. Panty's die namelijk erg uitrekken zullen sneller een breekpunt hebben en dus veranderen in een panty met ladders en gaten. Schat je lichaamstype goed in! Als je maatje 38 hebt van broek, dan hoeft het niet te betekenen dat je dit namelijk ook als pantymaat hebt. 

4. Let op je teennagels
Het komt ook vaak voor dat je met volle enthousiasme je panty aantrekt, maar met je scherpe teennagels overal achter blijft hangen en zo je panty al sloopt voordat je hem überhaupt hebt aangetrokken. Zijn je teennagels te lang? Knip ze dan voordat je jouw panty in glijdt. Hetzelfde geldt voor stoppeltjes op je benen van het scheren. Dit kan je panty ook ruïneren. Wil je nog niet je benen scheren? Dan is bodylotion je beste vriend. Smeer je benen voordat je jouw panty aantrekt goed in en je zal je panty niet kapot maken. 

5. Was je panty juist
Hurray! Jouw panty heeft de dag overleefd en kan prima nog een dag mee. Even wassen is wel zo fris, maar ook hierdoor kun jij jouw panty kapot maken... Ten eerste is op de hand wassen één van de beste opties, maar dit is wel veel werk en hier moet je maar net de tijd voor hebben. Ook kun je hem in een speciaal waszakje doen, waar je bijvoorbeeld ook je bh's in wast. Let er wel op dat je nooit, maar dan ook nooit, je panty's samen met je bh's wast! Bh's hebben beugels en haakjes die je panty kapot kunnen maken. 

6. Bevries je panty
Of dit echt werkt betwijfelen wij wel, maar het is ooit getest en schijnt te werken. Als je een nieuwe panty gekocht hebt leg deze dan in koud water voor een paar seconden en knijp het water er vervolgens goed uit. Vervolgens doe je de panty in een plastic zak en leg je voor een nachtje in de vriezer. De volgende ochtend laat je de panty op kamertemperatuur ontdooien en zo zal je panty langer meegaan. Ook bij je eerste slijtage kun je dit doen om de levensduur van je panty te verlengen. Het kan de panty wel een beetje uitrekken, dus als je voor deze optie gaat kun je misschien wel een maatje kleiner kopen. 

Wist jij al deze tips? En heb je zelf nog leuke tips om je panty heel te houden?

Bron: Refinery
Bron beeld: iStock

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 4 jaar geleden kusnoellex

  inspuiten met haarlak! werkt ook

 • 4 jaar geleden laura___1984

  goeie, passende, sterke panty's vind je op http://kousenshop.be/nl/ladies/pantyhose

 • 4 jaar geleden Clairemichelle

  Goede tips voor mij! Heb in mijn leven al zo'n 500 panty's weggegooid waarvan de helft nog voor ik ze überhaupt heb gedragen, haha!

 • 4 jaar geleden BrasilBeachSurf

  Hey willen mensen naar m'n nieuwe blog kijken? Thanks X

 • 4 jaar geleden ♥LOVE♥

  Handig die gaten en ladders in panty's zijn zo vervelend. .

 • 4 jaar geleden ♥LOVE♥

  Handig die gaten en ladders in panty's zijn zo vervelend. .

 • 4 jaar geleden Harpoon

  Handige tips!

  Ik moet idd een paar maten grotere panty kopen omdat ik zo lang ben haha

 • 4 jaar geleden snowwhite

  Ik koop wel eens een figuur corrigerende panty, niet omdat ik het nodig heb maar gewoon omdat ze veel steviger zijn.. Bij de Hema €6 ofzo, maar ze gaan veel langer mee!

 • 4 jaar geleden Daantjuuh

  Handige tips! Dat invriezen wil ik wel eens uitproberen...

 • 4 jaar geleden Zehraa013x

  Die laatste vind ik wel raar haha

 • 4 jaar geleden Lily

  Gewoon opstropen en je voet in het 'voetje' steken, en over je been trekken. Niet met je voet door de hele panty heen.

 • 4 jaar geleden danique

  die maatverschillen kunnen trouwens echt enorm zijn, heb maatje 40 normaal maar met panty koop ik altijd 44/46 gewoon vanwege mijn lengte...

 • 4 jaar geleden Dinosaurus

  Als er al een ladder in zit kun je een beetje doorzichtige nagellak op de uiteinden smeren zodat het niet verder uit scheurt.

 • 4 jaar geleden Hester

  Panty's wassen heb ik dus echt nog NOOIT gedaan. Maar ik draag ze ook niet zo vaak en anders gaan ze toch niet zo lang mee, haha.

 • 4 jaar geleden ccccxxxx

  je kan ook sokken aan je handen doen als je ze aandoet zodat je je nagels er niet in zet werkt altijd haha

 • 4 jaar geleden Sara

  Handige tips, ik krab vaker per ongeluk me panty open ahahha

 • 4 jaar geleden AfraBond

  Handige tips! Ik zelf doe altijd als ik de panty aan heb met lak inspuiten. Werkt meestal goed!

 • 4 jaar geleden Damon_master_piece

  Handigtips

 1. 1