Wauw: Dit is de tweede trailer van Fifty Shades of Grey

News door Renee

Girlscene heeft een spannende preview voor je… De tweede trailer van Fifty Shades of Grey is uit! De drie boeken uit de Fifty Shades of Grey-serie houdt iedereen al jaren in zijn greep, dus het is slechts een kwestie van tijd totdat de film uitkomt. En nu is het bijna zover, want de film draait vanaf 12 februari in de bioscoop. Maar eerst een sneak peek: dit is de tweede trailer van de film.

Drie maanden geleden werd de wereld warm gemaakt met de eerste trailer van de Fifty Shades of Grey film. Nu is het tijd voor nog een sneak peek! En geef toe: stiekem zijn we nieuwsgierig hoe het boek verfilmd wordt. ;-)

Zoals je waarschijnlijk al weet is de Fifty Shades of Grey film gebaseerd op de trilogie van E.L. James. De boeken gaan over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Niets bijzonders misschien, maar wat het boek spannend maakt is wat er tussen Christian en Anastasia achter gesloten deuren afspeelt. Christian is een controlerende man met bepaalde seksuele wensen waar Anastasia nog nooit kennis mee heeft gemaakt...

In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Jamie Dornan en Dakota Johnson, die hot couple Christian Grey en Anastasia Steele spelen. Verder zijn er rollen voor Jennifer Ehle, Luke Grimes en Rita Ora.

De Girlscene redactie bekeek de video en wauw... We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Bekijk ook de eerste trailer van Fifty Shades of Grey:

Wat vind jij van de trailer? Ga je de film kijken?