Kijkje achter de schermen: #46

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Wat een fijn weekend hebben wij gehad! Op zondag hebben we namelijk een nieuwe record bereikt... We hebben 2 miljoen unieke bezoekers per maand. We kunnen het zelf ook niet geloven... twee MILJOEN! Daar zouden we een paar voetbalstadiums mee kunnen vullen... Wauw! We hebben dit natuurlijk geheel aan jullie te danken en daarvoor willen we jullie heel erg bedanken. Fijn dat we zulke trouwe lezeressen hebben :-). 

Het was super rustig op de redactie. Danique was een beetje ziek en werkte thuis, Renée was nog even in Glasgow omdat ze MTV EMA heeft bijgewoond (lucky bastard) en Thari had een terugkomdag. Emma en Vivian waren wel op de redactie. Het nieuwtje ging over before & after foto's. Met een paar simpele trucjes kunnen ze al een wereld van verschil laten zien... Wij waren in ieder geval in shock dat het allemaal zo makkelijk gaat. 

De dag was sneller voorbij dan we dachten... Om half zes was het alweer tijd om naar huis te gaan. Morgen weer een dag! 


WOEHOEEEEE, een nieuw record dankzij JULLIE <3


Vivian is op de gezonde toer en kocht bij de Appie deze koolhydraatarme crackers! Best lekker! Vooral als je er pesto, kipfilet en avocado op doet!


Doe jij al mee aan onze Instagram winactie? Kijk snel op Girlscene's Instagram om te weten wat je moet doen om dit huidverzorgingspakket te winnen. 


Renée reisde van Glasgow weer terug naar Amsterdam, bye bye MTV EMA's see you next time!

Dinsdag
We begonnen de dag met twee pakketjes: eentje van Albert Heijn en eentje van Nespresso. Allebei super geschikt voor de herfst! In het pakket van Albert Heijn zat onder andere een heerlijk soepje met een paar biologische broodjes en Nespresso komt met drie exclusieve koffiecreaties, geïnspireerd op desserts. Hoe leuk is dat! De drie smaken zijn Hazelnut Dessert, Chocolate Mint en Apple Crumble. Mmmm, vooral de laatste lijkt ons super lekker voor in de herfst. De drie smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €4,20 per etui van 10 capsules. 

We gaan bijna verhuizen en dat betekent dat we onze spullen zoveel mogelijk opgeruimd moeten hebben. Daarom zijn we er dit jaar vroeg bij en maakten we alvast kerstpakketjes voor onze lieve, hardwerkende moderators van het forum. 's Middags moesten er zoveel pakketjes weggebracht worden, dat Thari en Vivian met maar liefst drie anderen naar het postkantoor gingen. Het postkantoor was heel blij met ons ;-).

Renée werkte vanuit huis om de vlog van MTV EMA te monteren. Uiteraard ging dit niet zonder een bakje kruidnoten naast haar... Op het kantoor ging het qua lekkere dingen ook goed, collega's Claartje en Marleen kwamen terug van de supermarkt met kruidnoten én Twixen. 


Pakketje van Appie!


Na het nieuwtje ging Renee meteen de beelden van de MTV EMA's importeren. Heb jij het verslag al gelezen en de vlog bekeken?
Danique bracht een bezoekje aan PR bureau Linden & Barbosa


Wat een prachtig kantoor, he?!


Emma in actie met de pakketjes voor de moderators


Nespresso komt met drie nieuwe smaken


Collega's Claartje en Marleen hebben een redactiepot met lekkere dingen gemaakt. Zo slecht, maar zo lekker...


Video's editen doe je natuurlijk met kruidnoten binnen handbereik ;-)

Woensdag
Toen Emma 's ochtends aan de slag ging met het nieuwtje, zag ze dat Kim Kardashian een foto had geplaatst met... Haar blote billen! Haar doel was om -samen met tijdschrift Paper- het internet te shockeren en dat is haar behoorlijk goed gelukt. Klik hier voor de foto. Renée schreef even later over een filmpje dat laat zien hoe mannen omgaan met dronken meisjes. Hint: we hebben het vertrouwen in de man verloren... 

Renée was na haar avontuur in Glasgow voor MTV EMA -bekijk de video hier- weer op de redactie en ging meteen aan de slag met beautyproducten en de camera. Vivian was sportief bezig door over de kettlebell te schrijven en Thari hield zich bezig met Instagram posts die we liever niet zien. Danique was druk met het beantwoorden van mailtjes en het inplannen van artikelen. 

Enne... De redactiepot met kruidnoten en chocola? Die is he-le-maal op. Oeps. 


Post van Alpro! Amandeldrink in Dark Choco smaak, hmmmmm. Te koop voor €2,29 


Renée ging weer aan de slag met fotograferen. Deze producten werden vandaag op de foto gezet!


Renée test een Babyliss stijltang voor een winactie en hij bevalt goed :-) 

Donderdag
Just another day at the office... Sommige dagen vliegen gewoon voorbij! En wat was het lekker weer trouwens, veel beter dan de regen die gisteren af en toe viel. Ondanks dat mooie weertje was het een drukte van jewelste op kantoor, al viel dat bij de de Girlscene redactie voor de verandering mee. Hoe dat kwam? Alleen Danique, Vivian en Thari waren aanwezig en Emma ruilde een dagje om met Renée, maar Renée werkte thuis. 

Waar donderdag uit bestond? Schrijven, schrijven en nog meer schrijven. Moet ook gebeuren. ;-) Doordat Renée thuis werkte en zero afleiding had schreef ze het ene na het andere artikel. Ze tikte maar liefst acht artikelen weg, waaronder twee nieuwtjes over waarom appen verslavend is (het heeft met het orgasme te maken) en de grappigste Kim Kardashian memes. Arme Kim... Die naaktshoot levert super veel publiciteit op, maar dat gaat wel ten koste van de realityster.

Terwijl Danique zich bezighield met haar 1001 taken als hoofdredacteur, schreven Vivian en Thari ondertussen onder andere over een ochtendhumeur en speculaas recepten. Jep, het is alweer bijna Sinterklaas! Wij kunnen niet wachten, maar dat was vast al duidelijk na het zien van de (lege) pepernotenpot. 


Na de nieuwtjes begon Renée met het schrijven van een deel van haar to-do lijstje... We zeiden toch: just another day at the (home) office?!


De gegrilde kip-sesam-noedelsalade smaakte volgens Reneee toch lekkerder van haar eigen bordje ;-)


#shoplog. Dit is Vivian's nieuwste aanwinst. Moooooi!


Hoe leuk is dit lijstje met veren van Vivian?

Vrijdag
De vrijdag begon goed en dat had alles te maken met de steamy trailer van Fifty Shades of Grey. We kregen het er spontaan warm van... Trailer nog niet gezien? Klik hier. Goed nieuws voor alle blauwe vinkjes-hater: vanaf nu kun je ze uitschakelen! Op de nieuwste versie van WhatsApp kun je de leesbevestiging uitzetten. Echter niet voor iedereen... Lees hier hoe en wie de blauwe vinkjes uit kunnen schakelen. 

Aangezien er geen kruidnoten meer over waren op de redactie, besloten Danique, Vivian en Thari naar Foodware te gaan om een vers soepje te halen. Het is inmiddels echt herfstweer, dus zo'n warm soepje ging er wel in. En tja, al die slechte dingen moet je weer compenseren met gezonde groenten, toch? ;-) Na de lunch was het tijd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitaties voor een stage bij ons zijn weer begonnen en 's middags kwam er een meisje langs die graag de nieuwe stagiaire van Girlscene wil worden. Altijd spannend, ook al zijn wij niet degenen die aan het solliciteren zijn! 

Er stond iets spannends op het programma voor Danique. Zij was de host van de opening van de nieuwe Timberland winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. We hebben jullie allemaal de kans gegeven om erbij aanwezig te zijn, het was heel leuk om een aantal lezeressen eens in het echt te zien! De laatste dag van de werkweek sloten we dan ook met z'n allen gezellig af in de Timberland Store. Happy weekend! 


Lunch: Vivian at een gezonde wrap


Soep van Foodware (ter compensatie van alle kruidnoten) 


Een prachtige herfstdag op de Keizersgracht

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl

De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley