Lifestyle

10 onmogelijke seksstandjes

27

Seks is leuk en zeker met je leuke vriend! Er zijn talloze standjes en hier en daar afwisselen in de slaapkamer maakt het liefdesspel nog intenser. Toch moeten er misschien toch een paar standjes verbannen worden... Op je hoofd staan bijvoorbeeld, terwijl je vriendje zijn lies breekt. De vraag blijft natuurlijk wie deze onmogelijke en absurde standjes ooit bedacht heeft. Girlscene vertelt jullie welke tien standjes je beter kan vermijden tijdens de daad...  

1. The pair of tongs
Met dit standje vorm je samen een soort van salade bestek. De man moet hiervoor erg sterk zijn om de vrouw op te tillen en te laten bengelen met één been van haar tussen zijn benen. Snap je het nog? Het is erg veel werk en zeker niet comfortabel. Zowel voor jou als voor je partner niet... Ook niet aan te raden als je net gegeten hebt. 

2. Rock his boat
Voor dit standje heb je eerst een boot nodig. Zonder boot is dit standje niet mogelijk. De man zit hierbij tegen de zijkant van een kleine boot. Jouw benen leg je in zijn nek en door de boot en het water, zal je vanzelf heen en weer wiebelen waardoor de penis dat dus ook doet... Samen schommelen jullie net zo lang door totdat je 'PLONS' hoort!

3. The head game
Alle yoga fans opgelet, want dit standje kan misschien toch wel iets voor jou zijn... De vrouw ligt op haar rug met de benen in de lucht en houdt haar lichaam verder strak op de grond. Vanuit een knielende positie gaat de man naar binnen en houdt de vrouw strak tegen zich aan. Hiervoor moet je wel een beetje teamwork toepassen. Dit seks standje heet 'The head game', omdat er steeds meer druk op je hoofd komt te staan, omdat je benen in een positie liggen, waar je nek dubbel klapt. 

4. The butter churner
Dit is zeker niet het meest ideale standje als vrouw zijnde. Je ligt op de grond, wederom met je benen in de lucht en klapt jezelf een soort van dubbel door je benen richting je hoofd te brengen. Vervolgens gaat de man op je zitten en voert wat squats uit tot de daad verricht is... Vast héél intens, ahum?

5. Twist-a-girl 
Bij dit standje ga jijzelf op de penis van de man zitten en ga je in een draaiende beweging elke keer op en neer, terwijl je jouw benen goed bij elkaar aanspant. Een soort van draaibare kurkentrekker... Goede oefening om je biceps (armspieren) te trainen als je elke keer jezelf omhoog probeert te duwen. Dat dan weer wel... maar denk dat het erg lang duurt voor het hoogtepunt bereikt is. 

6. The boot licker 
Zowel de man als de vrouw liggen op hun zij, maar wel in tegengestelde richting tegenover elkaar. Het linkerbeen van de vrouw leg je over de heup van de man en je legt jezelf in de gewenste positie. Erg vermoeiend en enigszins zinloos, want je beweegt als een soort van wormen om elkaar heen. Wel gezellig!

7. The passion propeller 
Dit standje is ideaal voor vrouwen die maar geen genoegen kunnen krijgen van het lekkere kontje van je vriend ;-) Het standje start in de missionary style (traditioneel), maar dan draait de man terwijl hij je al penetreert 360 graden om. Nu lig jij onder hem en zijn de billen van hem naar jou gezicht gericht. Vervolgens blijft de man als een propeller van een helikopter rondjes draaien... Lachwekkend! 

8. The triple Lindy
Voor dit standje is het een vereiste om sterk, lenig en vooral veel evenwicht te hebben. De man tilt vanuit een staande positie de vrouw op en de vrouw klemt haar benen om hem heen en pakt zijn armen vast. Echter hang je nu niet als een aapje om hem heen, maar andersom, dus hij ziet jouw rug. Een soort van 'op zijn hondjes', maar dan in de lucht. 

9. Ladder lovin
Hiervoor heb je een zwembad nodig. Zowel de man als de vrouw dalen tot de laatste trede van het zwemtrapje. vervolgens koppel jij je los en drijf je als een soort van zeester op je rug boven hem. Je benen spreid je en de daad kan beginnen. Hij krijgt vast een goed libido van al dat chloor... Erg sexy!

10. The adults show and tell
Dit standje is een beetje vergelijkbaar met het eerste benoemde standje. Dit heeft ongeveer dezelfde moeilijkheidsgraad. Zowel man en vrouw starten op handen en knieën. Vervolgens wikkelt de vrouw haar rechterbeen rond het linkerbeen van de man. De billen raken elkaar. Het echte werk kan nu beginnen in de hoop dat jullie geen kramp krijgen of omvallen.

Bron beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved