Hilarisch: 13 mensen biechten hun 'dikste' moment op

News door Emma

Soms heb je een momentje van vraatzucht. Je eet de hele zak chips op terwijl je maar een bakje zou nemen of je bestelt een keer twee hamburgers en een grote friet bij McDonald's. Op het moment voelt het heerlijk, maar achteraf schaam je je er eigenlijk best voor... Deze mensen biechten hun 'dikste' moment van hun leven op. En geloof ons, deze momenten zijn erg. Heel erg. 

Op het forum van Reddit werd de vraag 'Wat is het dikste dat je ooit hebt gedaan?' gesteld. De antwoorden die daar uit voort zijn gekomen zijn hilarisch maar ook erg tegelijk. Wij zetten er een paar voor je op een rij: 

1. Misschien telt dit niet omdat ik zwanger was, maar ik heb een keer een heel pak Cinnamon Toast in een grote bak gedaan, daar heb ik marshmallows overheen gegooid en om het af te maken goot ik er gesmolten boter over. Ik heb de bak in de magnetron gedaan om de marshmallows te laten smelten. Ik heb alles in twee uur opgegeten terwijl ik huilend naar Dexter keek. 

2. Ik zei tegen mijn vrouw dat ik ging sporten, maar op de één of andere manier kwam ik terecht bij McDonald's. Ik at mijn cheeseburgers op in de auto en wachtte tot ik lang genoeg weg was om gesport te kunnen hebben. Toen ik thuis kwam heb ik water over mijn shirt gegoten zodat het leek of ik gezweet had. 

3. Ik at een keer een hele cake, terwijl ik eigenlijk maar één plakje wilde nemen. Ik schaamde me zo erg dat ik de cake opnieuw heb gebakken en daar één plakje van heb gegeten. Even later had ik een diner en halverwege heb ik gekotst. 

4. Ik heb een keer twee schalen brownies leeg gegeten in een uur tijd. Ik had het niet eens door totdat ik de twee lege schalen zag. 

5. Samen met vrienden had ik een pizza van 9000 calorieën gemaakt. We verdeelden de pizza en we aten elk een stuk van 1200 calorieën. 

6. In een restaurant bestelde ik een menu van $20 voor twee personen. Ik was in mijn eentje. De serveerster zei dat ze zowel onder de indruk als misselijk was. 

7. Ik had 's nachts zo'n honger dat ik een blik mais en een hele pot mayonaise op heb gegeten. 

8. Ik had met vrienden afgesproken bij de bioscoop. Ze waren aan de late kant, dus ik bestelde alvast een XL popcorn en twee grote drankjes voor ons. Mijn vrienden kwamen echter nooit opdagen en ik verliet de bioscoop met niks meer dan een depressie. 

9. Ik at een halve bak ijs, elk hapje met een lepel Nutella omdat mijn chocoladesaus op was. Toen ik daarna op de achterkant van de pot Nutella keek, realiseerde ik mij dat ik de aanbevolen hoeveelheid verzadigd vet van een week naar binnen had gewerkt. 

10. Mijn ex-man.

11. 'Het is twee voor één vanavond, meneer', zei de man van de pizzeria tegen mij toen ik mijn bestelling doorgaf. Ik riep naar mijn niet-bestaande huisgenoten en zei 'Oké, we nemen er wel twee'. Ik heb ze allebei alleen opgegeten. 

12. Ik heb een keer twee hoofdgerechten gegeten in twee verschillende restaurants. Ik zag dat ze dit een keer deden in de serie Louie en het leek me leuk om dit eens te proberen. Het was inderdaad leuk, maar ik ben die avond 10 kilo aangekomen. 

13. Ik bestelde 20 McNugget's bij McDonald's en zag dat ik er maar 19 had gekregen. Ik ging klagen en kreeg als compensatie 20 extra nuggets. Ik heb alle 39 McNugget's opgegeten. 

Welk moment vind jij het ergst? Wat is het 'dikste' dat jij ooit hebt gedaan? 

Bron: reddit
Bron beeld: thinkstockphotos