Lifestyle

Dingen die meiden met kleine borsten herkennen

59

Push-up bh's, tissues in je bh, plastic kipfilets... Je hebt alles al geprobeerd! Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een voorgevel à la Katy Perry. Dat is helemaal niet erg, kleine borsten hebben ook veel voordelen. En vergeet vooral niet dat je niet de enige bent! Er zijn veel meer meiden met kleine borsten en ze hebben allemaal dezelfde problemen. Girlscene heeft de meest herkenbare dingen voor vrouwen met kleine borsten op een rijtje gezet. 

1. Het is weer zover. Je moet naar de stad gaan om nieuwe bh's te kopen. Je kiest leuke bh's uit, maar ze passen allemaal niet. De enige passende bh die je kunt vinden is van Hello Kitty.

2. Mensen schatten je altijd jonger. 

3. Je vindt dat de bedenker van de push-up bh de nobelprijs verdient.

4. Mensen vinden het vaak raar als jij een sportbh draagt. "Waarom draag je een sportbh? Je hebt toch bijna geen borsten?" Dat je borsten klein zijn betekent niet dat ze geen ondersteuning nodig hebben.

5. Je pakt in de winkel altijd bh's in een maat groter dan je eigen maat. Wie weet past een cupmaat groter ook wel! Helaas kom je er iedere keer weer achter dat je toch echt cup A hebt.

6. Als je een leuke jongen tegenkomt hoop je altijd dat hij een billenman is. Als hij een echte borstenman is weet je zeker dat het niets wordt.

7. Jij kunt een bh-loze dag permitteren. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat je borsten gaan hangen. 

8. Je begrijpt niet dat je vriendinnen met grote borsten klagen over pijn in hun rug. Hoe kun je in hemelsnaam rugpijn krijgen van grote borsten?

9. Je kunt prima een diep decolleté dragen zonder dat het er ordinair uitziet.

10. Je ziet een getrainde man op het strand lopen en merkt op dat hij grotere borsten heeft dan jij. 

11. Terwijl je vrienden klagen dat ze geen bandeau aan kunnen heb jij hier geen last van en draag je probleemloos de hele zomer een bandeau-bh.

12. Je bent bang dat jij je lover teleurstelt als hij je ziet zonder push-up bh.

13. Je kunt probleemloos een jurk met een open rug dragen, want je hoeft je geen zorgen te maken welke bh je moet dragen. Jij kunt gewoon die jurk aan zonder bh!

14. Bikini's waarbij het broekje en topje dezelfde bij elkaar horen, zijn voor jou onmogelijk. Dat je geen borsten hebt betekent niet dat je ook geen billen hebt.

15. Je bent begonnen met de anticonceptiepil in de hoop dat je borsten groter werden.

16. Je kunt op je buik liggen zonder dat je last hebt van je borsten.

17. Je bent nooit blij als je tijdens het shoppen een grotere maat nodig hebt, behalve als het om een bh gaat.

18. Je hebt geen last van je borsten tijdens het sporten.

19. Je vulde toen je jonger was je bh op met tissues. (Of nu nog steeds)

20. Je hebt geprobeerd aan te komen, omdat ze zeggen dat je dan vanzelf grotere borsten krijgt. Helaas werd je hele lichaam voller, behalve je borsten.

21. Je bent er weleens de deur uitgegaan zonder bh terwijl dat niet de bedoeling was. 

Wil je toch liever dat je borsten wat groter lijken? Check dan dit artikel om je borsten groter te laten lijken.

Herken jij deze punten of ben je gezegend met een grote voorgevel?

Beeld: thinkstockphotos

LOVE dit artikel
11 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

59 reacties

 • 4 jaar geleden GwnMij7

  Ik hen ook best kleine 70/AA, maar gelukkig groei ik nog dus er is nog hoop. Maar de meisjes bij mij op school hebben allemaal minstens cup B...

 • 4 jaar geleden subtlealiensexytime

  15 en nog steeds t-shirtmaten (kan niet eens in een a cup)

 • 4 jaar geleden Hopjesvla

  Heel herkenbaar!

 • 4 jaar geleden LOTTE

  ik zelf heb ook 75A en ben 16 jaar.. dat ik kleine borsten heb heb ik nu gewoon geaccepteerd. natuurlijk zou ik ze graag een maatje groter willen maar je moet gewoon blij zijn met wat je hebt.. het heeft namelijk allebei zo z'n voordelen. al vind ik wel dat bij sommigen kleren wat grotere borsten toch wat mooier staat en met bikini's.. en toen ik pas geleden een nieuwe bh ging halen en ik moest een B was ik toch best blij hihi

 • 4 jaar geleden TannazGomez

  ik ben bijna 18 en heb net borsten van een 10 jarige

 • 4 jaar geleden lululove

  Zelf ben ik bijna 14 en ik heb 75D/E en ik slaap wel gewoon op mijn buik en heb nooit rugpijn XD maar ik ben super jaloers op meisjes met kleine borsten. Dat vind ik zelf mooie en ik kan niet ens normaal in mijn bikini rondlopen of alle mensen kijken je aan ... Deze zomer nog liep ik rond en hoorde ik van anderen :' zulke grote wil ik niet oh' maar kleine zijn ook niet fijn denk ik

 • 4 jaar geleden Whoep Whoep (:

  Ik ben 14 bijna 15.. en heb 70/75A vind dit best vervelend.. :s

  Hopen dat ze nog wat groeien..

 • 4 jaar geleden zoe799

  ik heb 70-75AA, maar als het om primark gaat ben ik een A. Toch zal ik nooit een jurk zonder BH dragen.... don't want my nipples to show off.

 • 4 jaar geleden Blair

  Ik ben 14; je had mijn vreugdedans moeten zien toen ik eindelijk van A naar B ging!

 • 4 jaar geleden Make Some Noise

  ik herken 9, 11, 14 en 16. Ik heb een kleine B en ik ben blij met mijn cupmaat, omdat het past bij mijn figuur. En sowieso, je bent nou eenmaal zo geboren, en je moet er je hele leven mee rondlopen, dus als je ze accepteert maak je het jezelf een stuk makkelijker!

  (en mannen vinden andere dingen veeel belangrijker dan je borsten, zoals weetjewel, je persoonlijkheid? beetje raar van girlscene, nummer 6)

 • 4 jaar geleden Suikerbiet

  2, maar dat is meer door m'n gezicht

  12

  21. Gelukkig maar één keertje, maar dat viel me op het werk pas op :s

 • 4 jaar geleden Pheonix Loki Rainbow

  Veel dingen herken ik wel ik heb niet zo grote

 • 4 jaar geleden Beautifly

  Ik herken de meeste dingen wel, alleen wens ik dat ik een A cup heb. Helaas ben ik 17 en heb ik al jaren een 70/75AA als het niet kleiner is...

  En ik vind het nou juist irritant om kleren met een diepe decollecté te dragen omdat ik "niks" heb. Alleen twijfel ik of ik een borstvergroting zou ondergaan want daardoor kan ik wel veel meer & leukere kleren kopen (ipv de kinderkleding) maar het is ook weer zo onnatuurlijk...

 • 4 jaar geleden BLVCK

  Lange tijd wist ik gewoon mijn cupmaat niet meer, omdat ik niet meer was wezen BH-shoppen voor een lange tijd. Blijkt dus dat ik nu op 18-jarige leeftijd een cup 80B heb. Niet groot, gelukkig ook weer niet heel klein, maar ik voel me wel onzeker als ik zonder BH op mijn rug onder mn lover lig...

 • 4 jaar geleden ItsTesss

  Check, check en check. Haha zo herkenbaar allemaal!

 • 4 jaar geleden Amke

  Echt herkenbaar, ik ben 15 en loop al heel lang rond met cup 70AA ik ben er niet echt blij mee maar mn moeder zegt dat ze doorgroeien tot ongeveer je 21ste dus er is nog hoop! Het zit ook bij ons in de familie dat we laat in de puberteit komen dus daar heeft het vast ook wel mee te maken.

 • 4 jaar geleden Acrux

  Meiden, misschien wel een troost voor jullie; ik heb een 75D/70E en ik ben zó jaloers op meiden met wat kleinere borsten! Met grote borsten kan je ook moeilijk leuke, goed passende BH's vinden, je krijgt héél veel negatieve aandacht puur door je borsten, en veel opmerkingen. Maar natuurlijk snap ik ook dat kleine borsten hebben ook niet altijd even fijn is.

 • 4 jaar geleden Secretum

  Vooral 21 haha

 • 4 jaar geleden Mercedesx

  O god, alles klopt. *crying* :'')

  Toen ik 13 was had ik een volle cup B en ben nu 17 en loop rond met een A'tje, hoe dingen zo kunnen veranderen.. Lang leven de push-up bh :$

 • 4 jaar geleden Unfaithfulness

  Ghehe jaa het klopt wel bijna allemaal Vooral 20 jankjank

 • 4 jaar geleden VerhalenSchrijver

  Nah, ik heb juist het andere. Ik heb best grote. Ik kan dus niet op mijn buik liggen! Bwelgh

 • 4 jaar geleden Lily

  Meeste klinken heel negatief inderdaad zoals hieronder ook al genoemd. Mag wel ietsjes optimistischer, ook dat stuk over billenmannen.

  Alsof kleine borsten niet 'mooi en lief' kunnen zijn, voor een borstenman.

 • 4 jaar geleden Harpoon

  Alles klopt haha.

 • 4 jaar geleden Mildred

  soms moet ik weer ff nadenken of ik nou een bh aan had of niet :P

 • 4 jaar geleden BrasilBeachSurf

  Willen jullie even een kijkje nemen naar mijn nieuwe blog : 'Tips om je huid bruiner te laten lijken!' Thankss (:

 • 4 jaar geleden Christine Daaé

  Goed artikel, maar ik moet wel zeggen dat het hier net lijkt alsof het fijn is om grote borsten te hebben. Ja, kleine borsten kunnen vervelend zijn, maar ik heb zelf een cup E en dat is ook niet leuk. Ik heb geen mooie vorm tenzij ik een BH draag, als ik die dan wel in de goede maat kan krijgen. En dan heb je nog de andere dingen zoals rugpijn, pijn met het sporten, ik kan geen decolleté dragen zonder dat het er ordinair uitziet . Dus voor mij mogen ze wel wat kleiner!

 • 4 jaar geleden Nikki

  Sommige kloppen wel maar andere ook echt niet..

  Maar ik heb niet zo'n grote maar ben wel gewoon tevreden en niet onzeker.

 • 4 jaar geleden Rosie

  Heel slecht dit... Hoe bedoel je we maken meiden met kleine borsten onzeker. Is helemaal niets mis mee! Iedereen is mooi, ook meiden met A-cupjes. Push-ups en tricks? Niet aan beginnen, nergens voor nodig.

 • 4 jaar geleden PagesOfMyDiary

  70A... Ik hoop op een B en het liefst een kleine C dat zou echt perfect zijn! Ben nu,15 dus ze hebben nog wel even de tijd om te groeien haha

 • 4 jaar geleden Cranberry

  Het lijkt hieruit net of grote borsten hebben zo een feest is.. Mooi niet dus hoor. Ik zou heel graag 3 cupmaten kleiner willen hebben.

 • 4 jaar geleden Raining men

  Ze kloppen echt bijna allemaal! Ik heb er wel eens opmerkingen over gekregen en het is aan de ene kant echt kut om (bijna) geen borsten te hebben...

 • 4 jaar geleden Marshmallow

  ik ben 15 en heb al cup c, dit wordt waarschijnlijk dus nog een cup d XD en ik ben niet dik of zo, ik heb een taille van net aan 64 cm :P Ze zijn dus niet erg klein en doordat ze groot zijn heb ik altijd problemen met kleding kopen

 • 4 jaar geleden Grumpie

  Sommige dingen herken ik wel, ik heb niet veel maar ik draag geen push-up bh en ik doe ook geen tissues in me bh. Ik heb niet veel maar het kan altijd erger, ik ben blij dat ik tenminste iets heb, er zijn ook mensen die echt helemaal plat zijn!

 • 4 jaar geleden Purr

  Ik heb een grote voorgevel, ja, maar ik ben ZEKER niet gezegend. Wie ze wilt hebben mag ze komen halen.

 • 4 jaar geleden JustAgirl

  Helemaal ens met MostBeautifulTime

 • 4 jaar geleden MostBeautifulTime

  Nu vind ik wel dat er erg voordelig wordt gepraat over grote borsten, terwijl ik weet uit ervaring dat het ook erg verschrikkelijk kan zijn.

 • 4 jaar geleden Zehraa013x

  Mijne zijn niet overdreven klein ofso, maar toch zou ik wat groter willen. Wel jammer dat ze kleiner worden als je gaat afvallen.

 • 4 jaar geleden xloveeyou

  Cup E en 1,60 lang zijn is ook niet alles...

 • 4 jaar geleden la petite fleur

  10 is zo waar :" )

 • 4 jaar geleden ---

  Ik heb maat 70B, niet de kleinste maat, maar het is ook niet zo groot. En dan is het ook nog zo dat veel winkels denken dat 70B onmogelijk is, dus de B-maten beginnen vanaf 75... ja dan pas ik het dus niet.

 • 4 jaar geleden PhoenixPhee

  Nummer 10... zo erg he :')

 • 4 jaar geleden diana

  Ik ben inmiddels 22 en heb een kindje van anderhalf en de 2e op komst maar wat zou ik graag een mooie b cup willen of een kleine c cup ik heb nu 90D ik kan noooooooit mooie bhs vinden in een wat goedkopere winkel of ik kan nooit jurkjes aan omdat me borsten te groot zijn ik kan nooit echt gek doen omdat ze dan alle kanten opspringen.

  Bikinis zij een hel met zulke borsten . Ik ben nu 29 weken zwanger en moet borstvoedings bhs halen maar heb er gewoon geen zin in ondat ik dan er voor naar groningen moet en met de trein en bus moet ik woon in winschoten soms is het ec niet leuk om grote borsten te hebben ik heb last van men rug ik ga na de zwangerschap naar men dokter om een medische borst verkleining aan te vragen

 • 4 jaar geleden djerrrrr

  Ik zou zo graag een volle cup c willen

 • 4 jaar geleden Traveler

  Die vrouw op de foto heeft kleine borsten? Overdrijven is ook een vak. Maargoed, dan heb ik dus ook kleine borsten en ik ben er alleen maar blij mee. Ik moet er echt niet aan denken om een grotere maat te hebben!

 • 4 jaar geleden sannexx

  Ik zou willen dat ik weer a of b cup had.... Als je op je 14 met cup e rondloopt en iedereen je 17/18 schat kan dat ook zwaar irritand worden, en als je aan een sport doet waarbij je op je gewicht moet letten, zijn die kilo('s) ook niet echt welkom, ik zeg dames wees blij met je kleine borsten!

  (Natuurlijk hebben grote ook wel voordelen hoor )

 • 4 jaar geleden MizzZoë

  1, 3, 10, en 17 heel herkenbaar. Toch ben ik niet ontevreden met mijn A-cup. Ik vind dat Mint gelijk heeft!

 • 4 jaar geleden MOU

  14. is ook geen optie als je grote borsten hebt.

 • 4 jaar geleden Sassofono

  Ik ben het helemaal met Mint eens. Lang leven de kleine borsten!

 • 4 jaar geleden Rosalee

  als je kleine borsten hebt kijken de jongens tenminste je in je gezicht aan ipv tegen je borsten staan te koekeloeren...

 • 4 jaar geleden NEZ

  Ik ben eigenlijk heel blij met een A cup en hoop juist dat ze niet groter worden, kleine borsten kunnen ook pijn doen. En laat staan hoe het zou moeten zijn met grote, ik vind dat het alleen maar in de weg zit. Maar ik wordt sowieso altijd jonger geschat dan ik ben, ook al zou het wel groot zijn xD

 • 4 jaar geleden Esmeeann

  Bijna allemaal ook 21....oeps

 • 4 jaar geleden Fashionized

  13. Je kunt probleemloos een jurk met een open rug dragen, want je hoeft je geen zorgen te maken welke bh je moet dragen. Jij kunt gewoon die jurk aan zonder bh!

  Ik draag juist geen jurk met open rug, omdat het er dan zielig en plat uitziet.

 • 4 jaar geleden Appelboom

  Ik herken al deze punten toen ik nog een cup A had. Ik was zelf echter zo ongelukkig met mijn cup A dat ik 2 weken terug een borstvergroting heb ondergaan na een jaar keihard gespaard te hebben. Ik ben dolblij met mijn keuze. Ik had al weinig, maar door extreem veel sporten en krachttraining bleef er niets van over. Vind borsten iets wat hoort bij vrouw zijn en ondanks dat ik de billen wel heb voel ik me nu een stuk vrouwelijker

 • 4 jaar geleden I'm that girl

  Ik heb hier niets te zoeken, haha. Btw alles heeft z'n voor- en nadelen, je moet gewoon blij zijn met wat je hebt!

 • 4 jaar geleden Little Dee

  Hahaha ik zeg altijd bij dikke mannen kijk die heeft grotere borsten als mij :')

 • 4 jaar geleden Bente

  14, 18 en 20 zijn erg herkenbaar haha..

 • 4 jaar geleden Mint

  Ik vind kleine borsten sws mooier dan grote borsten, veel vrouwelijker. Grote borsten vind ik zo lomp.

 • 4 jaar geleden LiveLifeLoveLol

  Het schijnt dat je borsten kunnen groeien van sojabonen... dat dus maar een x proberen

 • 4 jaar geleden Pyralis

  ja..

 1. 1