Lifestyle

Dingen die meiden met kleine borsten herkennen

Push-up bh's, tissues in je bh, plastic kipfilets… Je hebt alles al geprobeerd! Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een voorgevel à la Katy Perry. Dat is helemaal niet erg, kleine borsten hebben ook veel voordelen. En vergeet vooral niet dat je niet de enige bent! Er zijn veel meer meiden met kleine borsten en ze hebben allemaal dezelfde problemen. Girlscene heeft de meest herkenbare dingen voor vrouwen met kleine borsten op een rijtje gezet. 

1. Het is weer zover. Je moet naar de stad gaan om nieuwe bh's te kopen. Je kiest leuke bh's uit, maar ze passen allemaal niet. De enige passende bh die je kunt vinden is van Hello Kitty.

2. Mensen schatten je altijd jonger. 

3. Je vindt dat de bedenker van de push-up bh de nobelprijs verdient.

4. Mensen vinden het vaak raar als jij een sportbh draagt. "Waarom draag je een sportbh? Je hebt toch bijna geen borsten?" Dat je borsten klein zijn betekent niet dat ze geen ondersteuning nodig hebben.

5. Je pakt in de winkel altijd bh's in een maat groter dan je eigen maat. Wie weet past een cupmaat groter ook wel! Helaas kom je er iedere keer weer achter dat je toch echt cup A hebt.

6. Als je een leuke jongen tegenkomt hoop je altijd dat hij een billenman is. Als hij een echte borstenman is weet je zeker dat het niets wordt.

7. Jij kunt een bh-loze dag permitteren. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat je borsten gaan hangen. 

8. Je begrijpt niet dat je vriendinnen met grote borsten klagen over pijn in hun rug. Hoe kun je in hemelsnaam rugpijn krijgen van grote borsten?

9. Je kunt prima een diep decolleté dragen zonder dat het er ordinair uitziet.

10. Je ziet een getrainde man op het strand lopen en merkt op dat hij grotere borsten heeft dan jij. 

11. Terwijl je vrienden klagen dat ze geen bandeau aan kunnen heb jij hier geen last van en draag je probleemloos de hele zomer een bandeau-bh.

12. Je bent bang dat jij je lover teleurstelt als hij je ziet zonder push-up bh.

13. Je kunt probleemloos een jurk met een open rug dragen, want je hoeft je geen zorgen te maken welke bh je moet dragen. Jij kunt gewoon die jurk aan zonder bh!

14. Bikini's waarbij het broekje en topje dezelfde bij elkaar horen, zijn voor jou onmogelijk. Dat je geen borsten hebt betekent niet dat je ook geen billen hebt.

15. Je bent begonnen met de anticonceptiepil in de hoop dat je borsten groter werden.

16. Je kunt op je buik liggen zonder dat je last hebt van je borsten.

17. Je bent nooit blij als je tijdens het shoppen een grotere maat nodig hebt, behalve als het om een bh gaat.

18. Je hebt geen last van je borsten tijdens het sporten.

19. Je vulde toen je jonger was je bh op met tissues. (Of nu nog steeds)

20. Je hebt geprobeerd aan te komen, omdat ze zeggen dat je dan vanzelf grotere borsten krijgt. Helaas werd je hele lichaam voller, behalve je borsten.

21. Je bent er weleens de deur uitgegaan zonder bh terwijl dat niet de bedoeling was. 

Wil je toch liever dat je borsten wat groter lijken? Check dan dit artikel om je borsten groter te laten lijken.

Herken jij deze punten of ben je gezegend met een grote voorgevel?

Beeld: thinkstockphotos