News

OMG: deze vrouw heeft een taille van slechts 40 centimeter

De meeste vrouwen dromen van een zandloperfiguur, maar voor Kelly Lee Dekay uit New York is het krijgen van het perfecte figuur een obsessie geworden. Zeven jaar geleden is zij begonnen met het dragen van een korset om zo een smalle taille te krijgen. Op dit moment is haar taille slechts 40 centimer... Een zandloperfiguur heeft ze in ieder geval wel! 

Je zou het misschien niet zeggen, maar Kelly was vroeger een heel verlegen meisje. Ze verdronk zichzelf in stripboeken en was gefascineerd door het uiterlijk van striphelden als de voluptueuze Jessica Rabbit. Uiteindelijk hebben strips ervoor gezorgd dat Kelly -die werkt als een fetish model- zeven jaar geleden begon met het dragen van een korset met maar één doel: een zo smal mogelijke taille krijgen. Dat is goed gelukt, haar taille is slechts 40 centimeter. 

Kelly vertelt tegen MailOnline dat het dragen van een korset haar niet alleen een smalle taille heeft gegeven, maar ook meer zelfvertrouwen. Van die verlegenheid is dus niets meer over! "Ik ben mijn eigen stripheld geworden!", aldus Kelly.

Het dragen van een korset heeft ook zo zijn nadelen. "Traplopen gaat iets lastiger en ik kan geen zware dingen dragen. Ik heb een keer gewandeld in mijn korset en dat was heel gevaarlijk. Ik ga ook niet naar de sportschool in mijn korset, dat is heel gevaarlijk omdat ik aan gewichtheffen doe. Maar echt een probleem is het niet, als ik iets extreems wil doen waarbij ik mijn korset uit moet doen, dan doe ik hem gewoon uit.", zegt Kelly. 

Het fetish model is absoluut niet van plan om vaarwel te zeggen tegen haar korset ondanks de beperkingen en negatieve reacties. "Ik krijg gemixte reacties over mijn figuur. Sommigen vinden het mooi, anderen vinden het helemaal niks. Ik heb het altijd voor mezelf gedaan, niet voor anderen. Bovendien heb ik blauw haar... Waarom zou je denken dat ik er hetzelfde uit wil zien als iedereen?" 

Wat vind jij van Kelly's figuur? Vind je het mooi? Of lijkt het je ongezond?

Bron: dailymail
Bron beeld: reporters 

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved