Deze man spaarde z'n hele leven voor het perfecte huwelijksaanzoek

News door Renee

Het klinkt als het perfecte liefdesverhaal… Een man, die weet dat hij ooit de liefde van zijn leven tegenkomt en diegene nooit meer laat gaan, begint al op twaalfjarige leeftijd met het sparen voor het perfecte huwelijksaanzoek. En dan ontmoet hij haar… Hij weet dat hij voor altijd bij haar wil blijven, maar de afstand tussen hen maakt het moeilijk. En dan doet hij haar het aanzoek waar hij zijn leven lang voor spaarde. Kijk maar mee naar de video!

Dit verhaal gaat over Levy en Tiffany. Levy heeft op twaalfjarige leeftijd besloten dat het een goed moment was om te sparen voor een huwelijksaanzoek. Het enige probleem: hij heeft de vrouw van zijn leven op dat moment nog niet ontmoet, maar hij weet dat het hem ooit wél overkomt. 

Zo'n vier jaar geleden kwam Tiffany in zijn leven. De twee zijn gek op elkaar, maar het enige wat minder leuk was is de afstand tussen hen. Levy en Tiffany wonen kilometers ver uit elkaar, waardoor ze al die jaren heen en weer moesten reizen om hun langeafstandsrelatie in leven te houden. Op een gegeven moment was Levy er klaar mee en ging hij voorbereiden waar hij zijn hele leven al naartoe werkt... Een huwelijksaanzoek!

Nu, 17 maanden later, is het zover en het resultaat mag er zijn. Klik hier om de video te bekijken.


In de video zie je hoe Levy zijn vriendin samen met haar BFF's laat ophalen in een limousine. Onderweg naar een nagelsalon krijgen ze een lekkere mimosa om de dag goed te beginnen. Eenmaal bij de salon worden de meiden gepamperd, want Levy's doel is dat Tiffany zich helemaal op haar gemak voelt. Na al dat pamperen krijg je honger, vandaar dat Tiffany en haar vriendinnen getrakteerd worden op een heerlijke lunch. Denk je dat dit alles is? Nee hoor, perfect husband to be Levy heeft nog meer in petto. Tiffany gaat shoppen bij een luxe warenhuis waar ze haar ideale outfit mag uitzoeken voor de avond. In die outfit maakt ze zich klaar voor de grote verrassing. En dan is het eindelijk zover... Na veel super lieve woorden gaat Levy eindelijk op één knie. 

Wat vind jij van het huwelijksaanzoek? Zou jij op deze manier ten huwelijk gevraagd willen worden?

Bron: Metro