Beauty

Musthave winter lipsticks

Soms lijkt het wel alsof het elke dag Kerst én Sinterklaas is op de Girlscene redactie. De laatste tijd hebben we bijvoorbeeld veel lipsticks ontvangen! Girlscene's Renée test de producten uit en kiest de musthaves uit voor de winter. Welke lipsticks moet je op je wensenlijstje zetten? Daar kom je achter als je nu verder klikt!

Elke dag zijn we in de weer met mascara's, nagellakjes en blushes. Omdat Girlscene verschillende producten ontvangt moeten we het kaf van het koren scheiden. In dit artikel is er daarom alleen ruimte voor lipsticks. Girlscene's Renée laat zien welke lipsticks musthaves zijn voor de winter! Van mooi nude tot een opvallende rode lip: alles mag. 


Bourjois Rouge Edition Velvet in Happy Nude Year

Verpakking: Bourjois Rouge Edition Velvet komt in een compacte maar vrij dikke verpakking. Prima formaat voor in je tas! 
Aanbrengen: De applicator is zoals een lipgloss applicator. Hierdoor is het makkelijk om het product aan te brengen 
Pigmentatie: In één keer zit de kleur mooi op de lippen, dus dat betekent dat de pigmentatie is goed is. 
Houdbaarheid: Tijdens het drinken geeft de lippenstift licht af, maar verder blijft het goed zitten.
Prijs: €13,99

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


MAC Matte Lipstick in Salon Rouge

Verpakking: MAC lipsticks zijn kogelvorming. Deze matte lipstick heeft verder een glitterende omhulsel. 
Aanbrengen: Het is aan te raden om een lipkwast te gebruiken als je deze lipstick gebruikt. De kans op uitschieten is namelijk best groot, waardoor het eindresultaat niet netjes oogt.   
Pigmentatie: De pigmentatie is top. In één keer is de lipstick dekkend genoeg.
Houdbaarheid: Ondanks dat het een matte lipstick is voelt het vrij romig aan. Het blijft goed zitten omdat het de lippen staint, maar na een maaltijd is het wel aan te raden om de kleur bij te werken zodat alles er netjes uitziet.
Prijs: €19

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ 9/10


Pupa Miss Pupa in 002

Verpakking: De Miss Pupa lipstick van Pupa komt in een kleine, zilveren verpakking die erg minimalistisch en simpel oogt. 
Aanbrengen: Het aanbrengen is erg lastig. Een strakke lijn trekken gaat moeilijk, een puntvorm lipstick brengt beter aan. 
Pigmentatie: Qua pigmentatie is deze lipstick gemiddeld. Je moet zeker een paar keer over je lippen gaan om de kleur op te bouwen.
Houdbaarheid: De lipstick verandert in een soort glanzende stain. Werk deze lipstick na het eten even bij voor het mooiste resultaat. 
Prijs: €16,50

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10


GOSH Velvet Touch Lipstick in 158 Yours Forever


GOSH Velvet Touch Lipstick in 161 Sweetheart


GOSH Velvet Touch Lipstick in 156 Romance


GOSH Velvet Touch Lipstick in 155 Innocent


GOSH Velvet Touch Lipstick in 162 Nude

Verpakking: De verpakking van de GOSH lipsticks ziet er goed uit! Het is mat zwart met glanzende zwarte details in het midden van de stick. Erg chic voor een drogisterij merk.  
Aanbrengen: Het aanbrengen gaat prima, mede omdat de meeste kleuren niet heel donker en/of sterk gepigmenteerd zijn. De stick glijdt over de lippen heen alsof het een erg vloeibare lippenbalsem is.
Pigmentatie: De donkere kleuren zijn beter gepigmenteerd dan de nude kleuren, maar dat is juist mooi. Hierdoor lijkt het namelijk niet alsof je concealer op je lippen hebt gesmeerd. 
Houdbaarheid: Doordat de formule erg romig is blijft het niet heel lang op z'n plek zitten. Even bijwerken na het eten of drinken dus!
Favoriet: Innocent en Nude.
Prijs: €9,49

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Welke lipsticks zijn jouw favoriet? Welke kleuren draag jij?

Must reads 👀