Win: 12x kaarten voor de MTV EMA Pre-Party 2014

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Het is bijna zover: op 9 november vindt de meest spectaculaire muziekawardshow van het jaar plaats: MTV EMA. Vorig jaar was het nog in onze hoofdstad Amsterdam, dit jaar reizen de artiesten af naar Glasgow. Niet getreurd, in Nederland is er alsnog een event met grote sterren als Kensington: de MTV EMA Pre-Party 2014. Wil jij bij dit exclusieve feestje zijn? Doe snel mee aan Girlscene's winactie! 

MTV EMA Pre-Party 2014 is altijd weer een groot spektakel. De grootste artiesten ter wereld reizen dit jaar af naar Glasgow om daar optredens te geven en natuurlijk prijzen in ontvangst te nemen. Ook dit jaar belooft het weer een bijzondere avond te worden, niemand minder dan One Direction, Ariana Grande, Katy Perry en 5 Seconds Of Summer staan op de gastenlijst! In dit artikel kun je de hele line-up zien. 

Het evenement vindt dit jaar dan niet plaats in onze hoofdstad, maar dat betekent niet dat we geen feestje mogen vieren ter ere van MTV EMA Pre-Party 2014! Op 22 oktober is er een exclusieve pre-party en Girlscene mag kaarten weggeven.

Wat: Exclusieve EMA Pre-Party 2014 
Waar: Odeon, Amsterdam
Wanneer: Aankomende woensdag 22 oktober 2014 van 19.30 – 01.00 uur 
Toegang: Dit event is invite-only en er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar
Line-Up: Kensington, Emanuelle Vos, Amir Charles, Plan De Champagne, Hosted by Anna-Alicia Sklias, Andy Burrows en Kay Nambiar

Wat moet je doen om kans te maken op kaarten voor de MTV EMA Pre-Party 2014? Let op: doe alleen mee als je 18 jaar of ouder bent. 
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op FacebookInstagram en/of YouTube. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Waarom MOET jij bij de MTV EMA pre-party zijn? (+adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.