Lifestyle

9 dingen waar mannen niks om geven (maar jij wel)

13

Een vrouw kan zich druk maken over de kleinste dingen. We vragen ons af of we er wel leuk genoeg uitzien en of het niet erg is dat we onze benen al een week niet hebben geschoren. Vooral als we een date hebben dan kunnen we twijfelen aan alles. Een geruststellende gedachte is dat mannen een stuk relaxter zijn. No worries, het maakt hem niks uit dat je het scheermes al een week niet hebt aangeraakt! 

De meeste dingen in je leven doe je voor jezelf. Make-up doe je -in tegenstelling tot wat een aantal mensen denken- voor jezelf op. Maar we zouden liegen als we zeggen dat we niet denken aan de meningen van anderen. En dan vooral mannen. Want wat als hij het erg vindt dat je een beetje onhandig bent? Ladies, dit is de waarheid: hij geeft er niet om! 

Het maakt mannen niks uit...

1. Dat je een beetje onhandig bent
Dates zijn awkward, dat is gewoon zo. De zenuwen gieren door je lijf en daar word je een beetje onhandig van. Je voelt je super ongemakkelijk als je weer eens een vork op de grond laten vallen. Wat zou hij wel niet van je denken? Geen zorgen ladies, mannen vinden het niet erg als je een beetje onhandig bent. De meeste mannen vinden het juist schattig! Volgende keer gewoon lief glimlachen als je weer eens een glas omgooit ;-). 

2. Dat je al een week je benen niet hebt geschoren
Tja, dat eeuwige benen scheren. Mannen hebben geen idee hoeveel tijd we er aan kwijt zijn. Wij merken het al als de eerste stoppel tevoorschijn is gekomen en we weten dat we onze benen eigenlijk meerdere keren per week zouden moeten ontharen om het glad te houden. Maar ja... Daar hebben we soms gewoon geen zin in. Voor hem hoef je het scheermes in ieder geval niet te pakken, grote kans dat hij niet eens merkt dat je al een tijdje je benen niet geschoren hebt. 

3. Dat je geen make-up draagt 
Als je elke dag make-up draagt dan voel je je naakt als je dat een keer niet doet. We denken dat iedereen het zal zien, maar de waarheid is dat mannen het niet eens opmerken. Als ze zeggen dat ze geen verschil zien, dan liegen ze niet! Je bent voor hen altijd mooi, met of zonder make-up. 

4. Of je sexy gekleed bent (of niet) 
We kunnen uren voor de kledingkast staan om te bedenken wat we aan zullen trekken. Het is van levensbelang dat we er goed uitzien, al helemaal tijdens een date. Voor ons is een kledingkeuze een belangrijke beslissing, maar mannen... Die geven er niet zoveel om. Of je nou verschijnt in een sexy jurkje of een casual outfitje: als je er maar prettig bij voelt. Daar gaat het om. 

5. Of je kunt flirten
Flirten is heel belangrijk om iemand duidelijk te maken dat je hem leuk vindt en om iemand te verleiden. Soms ben je er in een gesprek heel erg van bewust of je aan het flirten bent. Doe je het wel goed en merkt hij het op? Je hebt misschien de neiging om veel hairflips te doen en oogcontact te maken, maar dat is helemaal niet nodig. Als twee mensen elkaar leuk vinden, dan komt het flirten vanzelf. Daar hoef je (in principe) niets voor te doen. Voortaan hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel goed kunt flirten! 

6. Hoeveel ervaring je hebt
Je maakt je misschien zorgen of hij het erg vindt dat je nog niet zoveel ervaring hebt met mannen. Of dat hij je anders zal gaan zien als hij weet hoeveel exen jij wel niet hebt gehad. Of je nu veel of weinig vriendjes hebt gehad, het maakt mannen helemaal niks uit.

7. Wat je eet 
Eerlijk is eerlijk: eten is gevoelig. Je wil niet te grote porties bestellen, maar ook niet te klein. Je wil geen ongezonde maaltijd eten, maar je wil ook niet overkomen als iemand met een superfood-obsessie. Zucht... moeilijk! Als het aan mannen ligt hoeft het helemaal niet zo moeilijk: eet gewoon waar je zin in hebt! 

8. Welke kledingmaat je hebt
Als vrouw voel je altijd de druk om een bepaalde maat te hebben. Dat wil je grotendeels zelfs, maar je denkt ook dat mannen dit belangrijk vinden. Dat is niet waar! Als ze je leuk vinden, dan vinden ze je leuk. Ongeacht welke maat je hebt. 

9. Welke cupmaat je hebt
Geen enkele man heeft ooit gezegd: "Ik heb een super leuk meisje ontmoet en ze is alles wat ik zoek. Alleen haar borsten voldoen niet aan mijn eisen". Bovendien waardeert hij je borsten sowieso wel: hij is een man! 

Maak jij je ook zorgen over de bovenstaande dingen? Merk je ook dat het helemaal nergens voor nodig is?

Bron beeld: thinkstockphotos 

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 4 jaar geleden mylifeasbonita

  Ja herken ze allemaal wel. Ik twijfel altijd over alles en vooral met jongens

 • 4 jaar geleden just me

  2. Dat je al een week je benen niet hebt geschoren

  ... volgens mij vinden mannen het totaal niet aantrekkelijk als je aankomt met behaarde benen...

  Trouwens een tip: Skin Doctors: hair no more. Als je dat gebruikt hoef je bijna nooit meer je benen te scheren! Ik heb het sinds kort ook en ben helemaal fan ervan. Echt een aanrader als je niet iedere dag wil scheren en geen geld hebt voor laserbehandelingen en harsen te veel pijn doet.

 • 4 jaar geleden BrasilBeachSurf

  #Heidi Galliard, jhaa dat vind'k ook en mannen vinden het denk'k ook niet leuk als je bv. niks zou eten als je naar een restaurantje gaat of met een A-cup gaan ze ook minder content zijn dan met een C-cup maarjaa ze gaan ook naar het totale plaatje kijken hé!

 • 4 jaar geleden Heidi Galliard

  Is niet waar.

  Mannen vinden het ook fijn als een meid goed voor haarzelf zorgt en goed eet.

  Net zoals wij vrouwen voorkeur hebben hebben zij dat ook.

  Dus dit artikel vind ik weer te zwartwit

 • 4 jaar geleden TheBlondesBeauty

  Dat is dan goed, want ik ben best onzeker over mijn boezem :$

 • 4 jaar geleden Serena

  @ Just Eveline, maar dat zijn dan ook geen echte mannen! Dat zijn nog jongetjes!

 • 4 jaar geleden mijnusername

  Wat een toeval.. laat ik daar nu ook niks om geven!

 • 4 jaar geleden HarryStylesismybae.

  ehmm..

 • 4 jaar geleden Infinitum3

  Mijn ex had het echt wel door als ik mijn benen niet scheerde hoor :P Hij maakte overdreven veel opmerkingen als ik ze wel scheerde en ik gladde benen had dus had wel door dat hij dat veel liever had. Maarja jongens verschillen. Om je cupmaat geven ze niet veel maar er zijn toch echt wel jongens die juist van kleine of grote borsten houden.

 • 4 jaar geleden Roseanne

  Heel leuk artikel! Conclusie: jongens zijn veel relaxter en dat moeten wij als girls ook voortaan zijn haha

 • 4 jaar geleden Mehartjefood

  "Ik heb een super leuk meisje ontmoet en ze is alles wat ik zoek. Alleen haar borsten voldoen niet aan mijn eisen"

  Hahaha ik geloof dat er genoeg jongens bij mij op school zijn die zo praten over de meisjes.

 • 4 jaar geleden Just Eveline

  Grappig artikel! Maar zoals hieronder ook al gezegd is: mannen kijken naar sommige dingen echt wel

 • 4 jaar geleden JvanB

  Dit verschilt echt per man!

  Wil jullie niet onzeker maken hoor maar...

  Heb toch echt vaker van mannen gehoord dat:

  ze het echt niet leuk vinden als je je benen of bikinilijn niet/weinig scheert;

  we zonder make-up een 'blote billen gezicht' hebben;

  ze sexy outfits wel kunnen waarderen en ze zien het echt wel;

  veel bedpartners (meer dan hij) niet zo gewaardeerd wordt.

 1. 1