Gespot: de celeb haartrend van 2014

Celebs door Vivian

Het officiële haartrend seizoen is geopend en de schaar mocht dit keer zeker niet ontbreken! In 2014 spotten we namelijk steeds meer beroemdheden met de korte bob, uiteenlopend van een golvende bob tot een classy scherpgesneden bob. We like! Of wij aan de bob gaan geloven is nog even de vraag, wat jij? Girlscene heeft in ieder geval een aantal goed ge-bob'de celebs voor je op een rijtje gezet, van een Queen B tot de altijd prachtige Emma Stone! 

Deze bob-trend in celebrityland is je vast al opgevallen. Eén voor één 'schaffen' ze de bob aan. De nieuwe kapsels worden ook maar al te graag op de rode loper geshowd. Bekijk snel deze goed ge-bob'de dames...

Jennifer Garner

Taylor Swift

Julianne Hough

Jourdan Dunn 

Emma Stone

Beyoncé

Rita Ora

Whitney Port

Kylie Jenner

Jennifer Lawrence 

Cate Blanchett

Ciara

Natuurlijk is het haar van de celebs net zo veranderlijk als het weer, dus het kan heel erg goed zijn dat Kylie nu weer een grijze mat in haar nek heeft hangen of dat Rita met een paarse coupe door het leven gaat. Extensions zijn bij deze ladies zeker bekend, je kunt wel zeggen: favoriet. Helaas zijn extensions niet erg goedkoop en hebben ze ook nadelen. Hier kun je de voordelen en nadelen lezen van extensions. 

Zou jij je haren zo kort durven knippen? En van wie vind je de bob het mooist? 

Beeld: Reporters

Pin je haar inspiratie in Pinbook