Lifestyle

OMG: heeft Liam Payne 'Steal My Girl' uitgelekt?!

Eigenlijk zou 'Steal My Girl' van One Direction over een paar uur debuteren op radiozender Capital FM, maar we hoeven toch niet zo lang te wachten. De nieuwste single is uitgelekt! Een aantal Directioners denken dat Liam Payne er iets mee te maken heeft... Waarom ze dat denken? En wil je 'Steal My Girl' horen? Lees snel verder! 

Toen One Direction een nieuw album aankondigde, waren we door het dolle heen! Het is tenslotte al bijna een jaar geleden dat Midnight Memories uitkwam, het was wel weer tijd voor nieuwe liedjes. Tegelijk met de aankondiging van Four, trakteerden de jongens ons op een nieuw nummer: 'Fireproof'. Sindsdien gaat het snel,1D heeft alweer een nieuwe single voor ons in petto! 

'Steal My Girl' zou eigenlijk pas over een paar uur voor het eerst te horen zijn op een radiozender, maar het lied is al eerder uitgelekt. Liam Payne zou er volgens een aantal Directioners niet zo mee zitten. Sterker nog: hij zou iets te maken hebben met de uitlekking! 

Het begon allemaal met een paar tweets van Liam. "Can't sleep", schreef hij. Kort daarna twitterde hij "Still no luck it's too hot". Een paar minuten later lekte 'Steal My Girl' uit. Is dat puur toeval of verveelde Liam zich zo erg doordat hij niet kon slapen en liet hij daarom het nummer uitlekken?  

Wat de waarheid ook is -hoewel wij ons niet kunnen voorstellen dat Liam zijn eigen nummer zou laten uitlekken- de hashtag #LiamWeKnowItWasYou is nu trending op Twitter en daar zijn een aantal hilarische tweets uit voortgekomen:

Wij hebben 'Steal My Girl' al op repeat staan. Het is een nummer waar je meteen blij van wordt, zoals we van de jongens gewend zijn. En we kunnen weer heerlijk meezingen met de catchy lyrics! Bovendien klinken ze een stuk volwassener. We like!

Wat vind jij? Luister snel naar 'Steal My Girl': 

Wat vind jij van 'Steal My Girl'? Luister jij het nummer ook op repeat? Denk jij dat Liam iets te maken heeft met de uitlekking? 

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved