News

OMG: Komt er een vervolg op Mean Girls?!

36

Nadat we een klein dansje hebben gedaan willen we graag met je delen dat we geruchten - ja, geruchten - hebben gehoord over een mogelijk vervolg op ieders favoriete guilty pleasure film… Mean Girls! De hoofdrolspeelster toentertijd, Lindsay Lohan, zou wel oren hebben naar een nieuwe en volwassen versie van de super populaire film. So fetch

Is het waar of niet...? Wij zijn er nog niet uit, maar de geruchten dat Lindsay Lohan graag een vervolg wil maken op de zeer populaire film Mean Girls laat ons hart sneller kloppen. Wie weet is dit het meest briljante idee van Ms. Lohan tot nu toe!

Lindsay zei: "People really love the movie: how do you top that?". Inderdaad, want de tweede Mean Girls film was in onze ogen bijvoorbeeld niet net zo leuk als de originele Mean Girls. Maar blijkbaar zijn Lindsay en Tina Fey, ze speelde Ms. Norbury, samen gekomen en heeft Lindsay Tina vertelt dat ze graag een vervolg wil van de succesfilm. Ze heeft zelfs een idee gepitcht aan Tina! 


Destijds heeft Tina namelijk het script geschreven voor Mean Girls en LiLo vindt haar schijnbaar de aangewezen persoon die het vervolg zou kunnen schrijven. Het idee van Lindsay? De Mean Girls meiden zijn inmiddels te oud om overtuigend high school meisjes te kunnen spelen. Het is inmiddels tien jaar geleden dat de film is uitgebracht, dus heel geloofwaardig is Mean Girls op een middelbare school niet. Daarom ziet Lindsay het wel zitten om een volwassen variant te maken. Ze vertelde Tina dat ze graag een 'oudere versie' wil maken waarbij de Mean Girls huisvrouwen spelen die allemaal vreemdgaan. "Dat zou zo grappig zijn. Ik blijf Tina net zo lang bestoken totdat ze het gaat schrijven."

Dat klinkt veelbelovend! Hopelijk komt er een volwassen versie van Mean Girls, want wij zouden graag Cady Heron, Regina George, Gretchen Wieners en Karen Smith samen in de film zien. Oh, wat zou het heerlijk zijn als Lindsay's idee werkelijkheid wordt. Tot die tijd genieten we nog even van de meest memorabele Mean Girls momenten

Zie jij een vervolg van Mean Girls willen? Denk je dat de geruchten waar gemaakt kunnen worden?

Bron: Just Jared
Beeld: Reporters

LOVE dit artikel
18 meiden hebben deze blog geloved