Lifestyle

Deze dingen gooi je met plezier in de prullenbak

Dingen weggooien is niet voor iedereen even makkelijk. Je favoriete Barbiepop van vroeger bewaar je nog steeds omdat je er zulke goede herinneringen aan hebt en ook die oude brieven van je beste vriendin kun je maar moeilijk door de papierversnipperaar doen. Toch zijn er ook dingen die je met het grootste gemak weggooit, sterker nog: je hebt er plezier in als je het in de prullenbak gooit. Een oud tentamen bijvoorbeeld, dat wil je niet eens in je kamer bewaren! Girlscene noemt nog meer dingen op waar je blij van wordt als je het (eindelijk) weggooit. 


Bron

Oude tentamens
Kijk, als je een tien hebt voor een moeilijke toets dan wil je hem wel bewaren (zo heb je altijd het ultieme bewijs van slimheid als je weer eens 'dom' wordt genoemd door je pestende broer), maar die ene keer dat je een 5,5 of zelfs een onvoldoende had gehaald wil je het liefst zo snel mogelijk vergeten. Als je de vervelende toets hebt afgesloten dan voelt niets zo goed als om het in de prullenbak te gooien. O, en oude schoolboeken weggooien voelt natuurlijk ook héél goed. Zo, daar ben je mooi klaar mee! 

Liefdesbrieven van je ex
Het was lief toen het nog aan was, maar nu de liefde over is voel je niks meer bij de love letters van je ex. Als je een goede band hebt met je ex dan is het misschien nog leuk om te bewaren, maar als jullie nu als water en vuur zijn dan gooi je die brieven stiekem met plezier weg. Wat moet je met die stapel brieven?! Je gaat ze toch niet meer lezen, want je hebt het natuurlijk al veel te gezellig met die nieuwe vlam in je leven. O, en als je toch bezig bent gooi dan ook meteen jullie verliefde foto's in de prullenbak ;-). 

Kleding die je niet meer past 
Yay, eindelijk heb je de kledingmaat die je altijd hebt gewild. Nu pas je niet meer in je oude kleding en daar ben je maar wat blij om! Maar ja, die oude kleding ligt nu maar in je kledingkast te verstoffen… Weggooien die handel! En wat voelt het goed, want met het wegdoen van je oude kleding neem je eigenlijk ook symbolisch afscheid van je oude figuur. Bovendien kun je de ruimte in je kast goed gebruiken voor nieuwe kleding, toch? 😉

Wat nog beter voelt is om je oude kleding door de recyclingbak te gooien, dan hebben andere mensen er ook nog wat aan. 

Speelgoed van vroeger
Die favo Barbiepop bewaar je nog wel for old times' sake, maar het voelt goed om van al dat andere speelgoed afstand te doen. Vooral als je er iemand anders blij mee kunt maken! Jij gaat niet meer met Playmobil spelen, dus je kunt het net zo goed aan je kleine nichtje geven. Zo kan zij er net zo veel plezier van hebben als jij had! Bovendien is het een keer tijd om je girly kamer om te toveren naar een volwassen kamer, toch? 

Opgerold maandverband
Laten we hier maar gewoon heel open en eerlijk over zijn: het voelt goed om maandverband weg te gooien. Vooral als dit op de laatste dag van je menstruatieweek is! En dat het weggooien van maandverband fijn is, merk je wel als er een keer tot je schrik géén prullenbakje op het toilet is. HELP, wat moet je nu doen?! Je kunt moeilijk met een vies maandverbandje blijven lopen en hem gewoon in je tas gooien is al helemaal geen optie. Gelukkig heeft Libresse iets gevonden op deze struggle: Libresse Roll.Press.Go. Nu hoeven we geen weggooistress meer te hebben! 

Hoe Libresse Roll.Press.Go van onze weggooistress af helpt? Het werkt heel simpel: 
Roll: rol het maandverband op in de losse wikkel van het nieuwe maandverband
Press: druk de zijkanten van de wikkel op elkaar zodat de wikkel het maandverband volledig afsluit
Go: gooi het in de prullenbak of bewaar het in je tas om het op een later moment weg te gooien. Je bent ready to go!

Ga voor meer informatie naar: www.libresse.nl/roll.press.go en ga voor meer Live Fearless challenges naar www.libresselivefearlesschallenge.nl en ga de uitdaging aan.

Mislukte selfies
Na een selfiesessie hoop je dat je er op staat zoals Doutzen Kroes, maar als je het resultaat bekijkt dan zie je dat je er soms juist het tegenovergestelde op staat. Verkeerde hoek, verkeerd licht, awkward pose, neppe glimlach… OMG, zie ik er echt zo uit?! De selfies zijn mislukt en je weet niet hoe snel je op het icoontje van de prullenbak moet drukken. Voelt het niet goed om die mislukte selfies in de virtuele prullenbak te gooien?

Ben jij ook zo blij als je deze dingen in de prullenbak kunt gooien?

*Dit is een gesponsord artikelAdvertisement

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀