Beauty

Nieuw: Clinique Chubby Sticks voor wangen

Hoera, goed nieuws voor alle Chubby Sticks liefhebbers! Clinique lanceert namelijk een nieuw product en als jij fan bent sta je waarschijnlijk net zoals Girlscene’s Renée te stuiteren. Deze keer komen namelijk Clinique Chubby Sticks Cheek Colour Balms in de schappen. Cheek Colour wattes? Chubby Sticks voor de wangen! Kijk maar mee.


Yay, eindelijk komen er nieuwe Clinique Chubby Stick producten! Het was even wachten, maar nu is het dus echt zover. Na de Chubby Sticks voor lippen en ogen zijn er ook sticks voor de wangen te koop. Ideaal voor meiden die houden van crème producten en/of vaak onderweg hun make-up doen.

Clinique introduceert vier kleuren in de Chubby Stick Cheek Colour Balm lijn, waarvan Girlscene 04 Plumped Up Peony test.


Opvallend is dat de Cheek Colour Balms in een dikkere verpakking komen in vergelijking met de Chubby Sticks voor lippen en ogen. Maar als je erover nadenkt is dat vrij logisch, omdat je wangen een grotere oppervlakte hebben. Het is ongeveer de dubbele dikte van de gemiddelde Chubby Stick, maar ondanks het formaat is het nog steeds een compacte stift.

De kleur Plumped Up Peony is perfect voor de herfst en de winter omdat het een diepere roze kleur heeft die richting het paars gaat. Ondanks dat de kleur vrij sterk oogt is het een prima tint voor de bleke en getinte huid! Het effect op de foto krijg je trouwens als je de balm een paar keer over je hand veegt. De structuur is zacht en romig, waardoor de stick absoluut niet over de huid trekt. Zoals het hoort, dus!

Girlscene’s Danique wil de Clinique Chubby Stick balm graag testen! Eerst even een ‘voor’ foto…

Voor


Less is more, dus begin rustig. Zet een lichte streep op de plek waar je de blush uiteindelijk wilt hebben. Probeer de blush niet te laag aan te brengen. 


Dep en veeg voorzichtig met je vingers om de kleur egaal over de wang en eventueel het jukbeen te verdelen. Breng nog een laag aan als de kleur te subtiel is.


Zonder blush / Met blush

En dan na…

Na, met een witte achtergrond zodat de kleur beter overkomt op camera 🙂


Voor / Na

Conclusie: Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm is makkelijk in gebruik. Een goed product voor meiden die niet veel zin hebben om moeite te doen voor een dagelijkse make-up look! Je hoeft alleen maar een streep op je wangen te zetten en de kleur te vervagen om het gewenste effect te krijgen. De kleur valt op de camera iets weg, maar in principe is één laagje voldoende voor een gezonde blos. Omdat de Cheek Balm meer als een poeder opdroogt blijft de kleur goed op z’n plek zitten.

Ondanks dat Clinique in een hogere prijsklasse valt is dit een fijn product als je iets meer geld te besteden hebt!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm kost €25 en is verkrijgbaar bij de parfumerie.

Wat vind je van deze Clinique Chubby Stick lancering? Ga jij dit product uitproberen?

Pin je inspiratie in Pinbook