Sneak peek: opening Primark Venlo!

Fashion door Redactie

Hoera, goed nieuws voor onze Girlscene lezeressen uit Limburg! Je hoeft niet meer af te reizen naar Eindhoven of Duitsland, want eindelijk opent er een Primark dichterbij jullie in de buurt. Vandaag is namelijk de officiële opening van Primark Venlo en uiteraard is Girlscene aanwezig om verslag te doen. Kijk snel mee naar de eerste beelden van dit gloednieuwe Primark filiaal.

Primark opent achter elkaar nieuwe filialen. Het is namelijk nog maar een maand geleden dat Girlscene in Enschede was om de opening bij te wonen! We know, tijd vliegt. En ja, het lijkt wel alsof Primark winkels als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar hé, ons hoor je niet klagen hoor. Wij zijn namelijk maar al te graag het hele land door om de nieuwste Primark winkels te bekijken en om onze garderobe te voorzien van betaalbare en trendy items. Yay!  

Vandaag reist Girlscene's Vivian af naar Primark Venlo. Sinds 9 uur staat Vivian net als de rest van de pers paraat om het spiksplinternieuwe filiaal te bekijken. De eerste indruk? Wat is het netjes en wat is het groot! 

Ga jij binnenkort naar Primark Venlo? In welk filiaal shop jij meestal?