8 mode items die mannen haten

Fashion door Redactie

De meeste meiden doen veel moeite om zich te kleden volgens de laatste trends. Toch hebben mannen ook een heel duidelijk idee over waar zij vrouwen graag in zien en vooral waarin niet. Als je graag een leuke jongen aan de haak wil slaan kun je bijvoorbeeld de peplum top beter in de kast laten. Ook je boyfriend jeans valt bij veel mannen niet in de smaak. Natuurlijk is het belangrijk dat je draag wat je zelf leuk vindt, maar als je graag een leuke jongen wil scoren is het handig dat je weet welke items je beter in je kast kunt laten liggen op een eerste date ;-).  

*Let wel ladies: dit geldt niet voor elke jongen. We hebben ze nu allemaal over één kam geschoren en de vaakst genoemde items opgesomd!

Oversized
De meeste meiden zijn er dol op. Op een koude winterdag dragen we niets liever dan een warme oversized trui waar je lekker in weg kunt kruipen. Ze zitten fijn en het verbergt alles als je net iets te veel hebt gegeten. Als het aan mannen ligt is dat nog steeds geen reden om een oversized trui te dragen. Eigenlijk vinden mannen alles wat oversized is not done. Het doet niets voor je figuur en mannen willen juist je vrouwelijke vormen zien, maar deze verdwijnen als sneeuw voor de zon als je een oversized kledingstuk draagt.

High heels
Mannen houden van sexy geklede vrouwen. Veel vrouwen voelen zich sexier en vrouwelijker als ze een paar high heels dragen. Toch denken mannen daar vaak anders over. Veel mannen houden niet van stelten, vooral de kleinere mannen onder ons. Zij krijgen al snel het gevoel of ze naast een giraf lopen als jij met je veertien centimeter hoge hakken naast hem loopt. Tot slot heeft het manvol geen zin in valpartijen of klagende meiden met zere voeten. Dat laatste is stiekem wel begrijpelijk, want alleen wij vrouwen kunnen dat begrijpen.

Maxi
De maxi rok en jurk zijn al een paar jaar erg populair onder vrouwen. Hiervan heeft bijna ieder meisje er wel een in haar kast. Wat mannen betreft blijven de ze daar ook. Ze zien liever blote benen dan een grote rok die ze doet denken aan de hippietijd. 

Te veel make-up
Mannen houden niet van veel make-up. Ook al ben je zelf zo gelukkig met je kunstnagels, je vriendje wordt er niet echt blij van. Ook heftige smokey eyes en felle lipstick zijn geen aanraders als je indruk wil maken op die ene leuke jongen.

bron

Peplum
Ieder meisje heeft vast wel één of meerdere peplum tops in haar kast hangen. Een peplum top doet bijna ieder figuur goed. De peplum top accentueert je taille, waardoor je jezelf extra vrouwelijk voelt. Op de redactie zijn we ook fan van peplum tops. Helaas zijn mannen geen fan. Als zij het voor het zeggen hadden bleven peplum tops in de kast. Veel mannen doen de wijduitlopende tops denken aan zwangerschapskleding.

Beanies
Veel mannen vinden deze trend verschrikkelijk. Op straat zie je veel meiden lopen met een muts op hun hoofd. Ze dragen ze niet tegen de kou, maar omdat het zo leuk staat. Jongens vinden het maar raar. Het helpt niet voor de warmte en het ziet er ook niet leuk uit. 

Harem broeken
Meiden vinden het heerlijk om een comfy harembroek te dragen. Voor de mannen hoef je dit niet te doen. Zij vinden dat de wijde vormloze broek niet echt bijdraagt aan een mooi figuur. Als je een beetje aantrekkelijk wil zijn voor de mannen kun je beter een skinny jeans dragen.  

Boyfriend kleding
Alle kleding die gebaseerd is op mannen is niet bedoeld voor vrouwen, zeggen veel mannen. Vrouwen met oversized truien, boyfriend blazers en baseball petjes, dat hoort niet. Je bent niet voor niets een vrouw. Vrouwen horen leuke jurkjes en rokjes te dragen.  

Natuurlijk hoef jij je outfit niet helemaal aan te passen hoe mannen het mooi vinden. Draag vooral wat je zelf leuk vindt. Het is natuurlijk niet zo dat geen enkele jongen je ziet staan als je een maxi rok draagt. Maar als je echt indruk wil maken op die leuke jongen kun je die oversized trui misschien beter thuis laten. ;-)

Vind jij het belangrijk wat jongens van jouw kleding vinden?

Bron: Huffingtonpost

Pin je inspiratie in Pinbook