Sam Pepper maakt seksueel intimiderende YouTube video

News door Renee

Ken je YouTuber Sam Pepper? Zo niet, dan ken je hem na dit artikel wel. Met ruim 2,4 miljoen abonnees heeft Sam het ver geschopt op YouTube. Dat is niet heel raar, want zijn 'prank video's' vallen normaal gesproken goed in de smaak bij de kijkers. Toch valt zijn Fake Hand Ass Pinch Prank video, die hij twee dagen geleden uploadde, niet in goede aarde. Velen noemen de video seksuele intimidatie...

Als je video's neemt waarin grappen worden uitgehaald met andere mensen combineert met een persoon zoals Sam Pepper is het slechts een kwestie van tijd voordat het over het randje gaat. Zaterdag ging Sam Pepper over het randje. In zijn Big Brother periode was de Britse Sam al de pranker (grappenmaker) in het huis en in de jaren daarna is dat niet veranderd. Sterker nog, er zijn ruim 2,4 miljoen mensen die zijn grappen en grollen zo leuk vinden dat zij zich hebben geabonneerd op zijn YouTube kanaal, wat tegenwoordig zijn platform is om grappen te delen met de wereld. Toch is niet iedereen het eens met de werkwijze van Sam Pepper...

Fans én YouTubers laten publiekelijk weten dat zijn laatste video veel te ver gaat en zelfs in de categorie seksuele intimidatie valt. De Fake Hand Ass Pinch Prank video brengt véél teweeg. Binnen no time is #ReportSamPepper namelijk trending op Twitter. In de video zie je hoe Sam in Los Angeles meiden aanspreekt en vervolgens met een neppe hand hun billen aanraakt. Sam zelf ziet er in het intro van zijn video behoorlijk vrolijk uit omdat hij met zijn 'geheime hand' in de billen van meisjes gaat knijpen. Anyways, kijk en oordeel zelf:


Niet lang nadat de video online stond werd #ReportSamPepper trending op Twitter. De video maakt vele kijkers boos die de inhoud vervolgens seksuele intimidatie noemen. Onder de kijkers vallen ook mede YouTubers. Zij schuiven hun kritiek niet onder stoelen of banken:

 

 

 

 

 

 

 


Op een 'just wait for it...' tweet na heeft Sam verder niet gereageerd op de kritieken. Inmiddels is de video ruim 1,1 miljoen keer bekeken. Dat is al ruim de helft meer dan de video die hij een week daarvoor op YouTube plaatste! En ja, ondanks #ReportSamPepper staat de video nog steeds online. 

Wat vind jij van de video? Vind jij het onder seksuele intimidatie vallen?

Bron: Ohnotheydidn't, Daily Star