#newin: Sally Hansen Miracle Gel nagellak

Beauty door Renee

In de nieuwe beautyrubriek #newin deelt de Girlscene redactie de laatste producten waar wij erg blij van worden! Elke week ontvangt Girlscene veel pakketjes, maar niet elk product krijgt een plekje op de website. Alles wat in de rubriek #newin komt springt er in ieder geval tussenuit! Deze keer: de gel nagellak van Sally Hansen, Miracle Gel.

Na de Essence Effect Eyeshadow en de Herbal Essences Clearly Naked droogshampoo is het tijd voor Sally Hansen om de rubriek #newin over te nemen. Het nagelmerk introduceert namelijk Miracle Gel nagellak waarbij je geen LED-lamp nodig hebt!  


Sally Hansen maakt een gel manicure nu makkelijker, goedkoper en sneller. Daar is de Girlscene redactie in geïnteresseerd! Een professionele gel manicure bij een salon kost iedere keer veel geld en daarom introduceert Sally Hansen nagellak die dit proces veel handiger maken. Je hebt slechts twee lagen van de Miracle Gel nodig, je maakt het af met de Miracle Gel topcoat en je bent klaar om te gaan. Het beste? Je hebt geen speciale LED-lamp nodig om de nagellak uit te laten harden. Dat willen wij wel eens testen! 


Sally Hansen belooft super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. Maar dan moet je wel de Miracle Gel nagellak gebruiken in combinatie met de bijbehorende topcoat. Die topcoat zorgt er namelijk voor dat de nagellak uithardt zonder dat je een LED- of UV-lamp gebruikt. Bovendien beweert Sally Hansen dat de nagellak makkelijk te verwijderen is met en zonder aceton. 


Sally Hansen Miracle Gel nagellak is verkrijgbaar in maar liefst 47 kleuren die onderverdeeld zijn in zeven categorieën. Op de foto zie je van links naar rechts de volgende kleuren:
260 Greyfitti
110 Birthday Suit
410 Wet My Thistle
320 Short Cir-cute
360 Tidal Wave
500 Mad Women
530 Super Charge
220 Pink Tank 

Op het eerste oog zien we niet veel kleuren die er voor ons tussenuit springen. Maar er is één nude tint die Girlscene's Renée graag wil testen en dat is Birthday Suit! Het is een nude met beige ondertoon die niet snel verveelt. Omdat het een gel lak is mag je verwachten dat de kleur lang op je nagels blijft zitten zonder te chippen. Daarom is het handig om een kleur te kiezen waar je niet snel op uitgekeken raakt! ;-)

Birthday Suit is dus een nude tint en zoals (stiekem) verwacht zijn twee lagen niet voldoende om een dekkend resultaat te krijgen. Daarom zijn er voor de foto drie dunne lagen aangebracht. Op de linkerhand ziet de nagellak er nog perfect uit, maar op de rechterhand zijn al snel de eerste chips verschenen omdat de nagellak nog niet compleet uitgehard was. Zonde! De nagellak is redelijk snel droog, maar dat betekent niet dat je meteen blikjes moet openen of je veters moet strikken. Je moet de nagellak dus even de tijd geven om goed uit te harden.

De houdbaarheid van de lak op de nagels is na de testperiode niet heel indrukwekkend. Ja, de nagels voelen steviger aan als je de gel nagellak draagt, maar het blijft niet veel beter zitten dan een goede 'gewone' nagellak. Binnen een week zie je al de eerste slijtage aan de randjes van de nagels, waardoor de nagellak er niet meer mooi op zit. 

Sally Hansen Miracle Gel nagellak is vanaf oktober te koop bij de drogisterij en parfumerie. De nagellak en topcoat kost €11,99 per stuk. 

Wat vind jij van het idee van gel nagellak waarbij je geen LED-lamp nodig hebt? Ga jij de Sally Hansen lak proberen?

Pin je inspiratie in Pinbook