Lifestyle

Zo vier je origineel je verjaardag!

Ieder jaar is het weer zover. Je verjaardag. Wat moet je nu weer organiseren? Op de basisschool organiseerde je leuke verkleedpartijtjes of je ging naar het zwembad. Maar hoe moet je nu je verjaardag vieren? Een beetje bij elkaar zitten met stukjes worst en kaas? Saai. Voor ons geen saaie verjaardagsfeestjes! Girlscene bedacht leuke manieren om je verjaardag te vieren. 

High Tea
Wil je een keer een totaal ander verjaardagsfeestje? Nodig je vriendinnen uit voor een high tea. Maak lekkere taarten, muffins, sandwiches en scones. Koop vrolijke bordjes en natuurlijk mogen de verschillende theesmaakjes niet ontbreken. Je bent wel een tijdje bezig, maar zeker weten dat iedereen het leuk vindt en alles op gaat! Vind je het toch te veel werk om alles zelf te maken? Zorg dat je alle ingrediënten in huis hebt en nodig je vriendinnen uit om samen de hapjes voor de high tea te maken. Het scheelt jou veel werk en het is nog gezellig ook om samen in de keuken te staan. 

Slaapfeestje
Nodig je vriendinnen uit voor een slaapfeestje. Begin het feestje met een beautyavond. Breng een masker aan en lak elkaars nagels. Zorg dat iedereen leuke kleding en make-up bij zich heeft. Geef elkaar een make-over en dan het is tijd om elkaar op de foto te zetten gaan! Tover de woonkamer om in een bioscoopzaal met veel popcorn, lekkere dekentjes en kussentjes en zorg dat je veel goede films hebt. Kijk de hele nacht films, want slapen doen jullie natuurlijk niet! Dek 's ochtends de tafel en sluit je verjaardag af met een uitgebreid ontbijt.

Thema feestje
Kies een thema dat je leuk vindt. Versier het huis helemaal in de stijl van. Vraag je gasten in themakleding te komen en kies voor eten en drinken dat past bij het thema. Vier bijvoorbeeld je feestje helemaal in Alice in Wonderland stijl of laat je vrienden in een Hollywood-outfit op je verjaardag komen. 

Een zomerse verjaardag
Ben je in de zomer jarig? Maak een picknickmand met lekker eten en drinken en ga lekker picknicken in het park. En wat is er nou leuker in de zomer dan een poolparty in de zomer.  Zet een zwembad in je achtertuin en maak lekkere (alcoholvrije) cocktails. Vind hier de lekkerste alcoholvrije cocktails. Een lekker zomers muziekje zorgt voor de ultieme relaxsfeer.

Workshop
Houden jij en je vriendinnen er van om creatief bezig te zijn? Kies een leuke workshop. Het kan van alles zijn, van sieraden maken tot een workshop taarten versieren. Als je er liever niet zo veel geld aan uitgeeft kun je ook op internet zoeken naar een leuke Do It Yourself. Op Girlscene kun je bijvoorbeeld vinden hoe je van een jampotje een leuke accessoire maakt of hoe je leuke waxinelichthouders kunt maken.

Sportieve verjaardag
Zijn jij en je vriendinnen sportieve meiden? Dan zijn er genoeg leuke ideeën om iets actiefs te doen. Volg bijvoorbeeld een workshop zelfverdediging of ga kanoën. 

Een groot feest
Een activiteit met alleen je beste vriendinnen is een natuurlijk een super gezellige manier om je verjaardag te vieren. Maar je verjaardag vieren met zo veel mogelijk mensen om je heen is ook een super toffe manier om je verjaardag te vieren. Nodig zo veel mogelijk vrienden uit. Sla veel eten en drinken in en zorg voor goede muziek. Misschien wil je broer of buurjongen wel voor een avond DJ zijn. Vergeet niet het erfstuk van je oma en andere breekbare spullen uit de woonkamer te zetten. Met zoveel mensen in huis is de kans groot dat er anders iets stuk gaat. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de rest van je leven geen verjaardagsfeestje meer mag vieren van je ouders.

Hoe vier jij het liefst je verjaardagsfeestje?

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved