Lifestyle

Help! Hoe verras je jouw vriendje?

Het is al ontzettend lastig om een verjaardagscadeau te verzinnen voor je vriendje. Laat staan je vriendje te verrassen met kerst. Een cadeautje onder de boom met een geurtje of een kersttrui erin is hartstikke leuk, maar niet echt origineel. Met deze leuke ideeën kun jij je boyfriend op een leuke manier verrassen. Deze ideeën passen misschien niet allemaal 'echt' onder de boom, maar je kunt het natuurlijk ook in de vorm van een tegoedbon onder de boom leggen. Girlscene vertelt hoe je jouw vriend echt met open mond verrast!  


Bron: Thinkstockphotos

Je kunt met je vriendje gaan abseilen van de Euromast. Een soort van ‘try before you die’ uitdaging. Het is niet super goedkoop €52,50, maar het zorgt zeker voor een enorme adrenalinekick. Je kunt natuurlijk ook onderaan de Euromast je boyfriend met heel veel liefde en warme glühwein opvangen. Hij zal niet verwachten dat je met zo’n uitdagende verrassing zou aankomen. 

Stippel overdag op bijvoorbeeld eerste of tweede kerstdag een romantische speurtocht uit met verschillende opdrachten. De opdrachten hebben natuurlijk allemaal met jullie liefde en jou te maken. Je stelt bijvoorbeeld kennisvragen en komt er zo achter hoe goed hij jou eigenlijk kent. Uiteindelijk leidt de speurtocht naar jou en een heerlijke picknickmand met choco-aardbeien een kerststol en warme chocomelk. 

Regel een derde kerstdag met vrienden en vriendinnen in de vorm van een game avondje. Maak zelf popcorn, zorg voor chips en andere lekkere hapjes. Haal een krat bier en wijn, natuurlijk wel als je boven de 18 jaar bent! Anders kun je bijvoorbeeld ook zelf leuke en lekkere alcoholvrije cocktails maken. Win-win situatie! Jij hebt namelijk ook een leuke middag, omdat jouw vriendinnen je helpen bij de voorbereidingen. Ook zien zijn vrienden wat voor leuke vriendinnen jij hebt en misschien bloeit er daar ook wel een liefde of vriendschap op! Wedden dat jouw vriend verrast is als hij binnenkomt. Je luist hem er gewoon in met een smoesje: je nodigt hem bijvoorbeeld uit voor een rustig filmavondje, omdat jij je niet zo lekker voelt. Surprise!

Neem stiekem gitaarles en leer één van zijn favoriete nummers spelen! Zo laat je zien dat je veel moeite hebt gedaan en interesse in hem toont. Natuurlijk zing je het nummer ook mee… Als je zingt als een nachtegaaltje zal hij voor je stem smelten. Als je zangkunsten niet zo uitblinken, dan zullen jullie samen enorm moeten lachen! Eigenlijk dus een serenade, waar je veel tijd in hebt gestoken. Hij zal in ieder geval zien hoeveel hij voor jou betekent. “I’ll catch a grenade for yaaaaa” Natuurlijk moet je hier wel een dosis lef voor hebben… Als je echt lef hebt voer je het nummer tussen de gangen van het kerstdiner op.

Regel voetbalkaartjes van zijn favoriete voetbalclub. Je verrast hem door te vertellen dat jullie naar een voorstelling gaan, welke voorstelling verklap je natuurlijk niet. Hij zal verwachten dat hij een avond naar een (vrouwelijke) musical moet kijken zoals Sister Act. Uiteindelijk zullen jullie samen de wedstrijd kijken en zal hij je een topvriendin vinden. Als je hier het budget niet voor hebt, voetbalkaartjes zijn nu eenmaal duur, kun je ook regelen om bij een training van het elftal te kijken. Voor jou is het ook niet vervelend om naar de knappe voetballers te kijken, in de hoop dat ze hun shirtjes uittrekken… Onder de boom kun je hem in de maling nemen door bijvoorbeeld een tegoedbon te maken voor een musical. 

Nodig hem bij jou thuis uit en plaats om je bed allemaal kaarsjes. Doe de lichten uit en zie hoe mooi en romantisch je kamer oplicht. Als hij binnenkomt vraag je of hij op bed wilt gaan liggen en zijn shirt wil uittrekken. Zorg voor een lading heerlijke massagespullen en geef hem een massage. Natuurlijk zet je hierbij ook een ontspannen muziekje op. Misschien krijg je ook van hem een massage, als hij niet door jouw kunsten in slaap is gevallen. Heb je ook meteen een smoes om samen in slaap te vallen. P.S. vergeet niet de kaarsjes uit te blazen!

Heb jij je vriendje wel eens verrast? En weet jij nog leuke verrassingen?