Win: 4x Nike Roshe Run's van JD Sports

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Het afgelopen jaar openden er maar liefst zestien nieuwe winkels door heel Nederland van de Engelse schoenenketen JD Sports. Maar dat is niet het enige, JD Sports opende ook een Nederlandse webshop. Vanaf nu hoef jij de bank dus niet meer af om je favoriete sneakers bij JD Sports te kopen. Om dit heugelijke feit te vieren wordt er via de blog stijladvies gegeven én mogen wij 4 paar Nike Roshe Run's weggeven van JD Sports.

In de webshop vind je de mooiste sneakers van alle bekende sneakermerken. Van Nike tot Adidas en van Puma tot Converse, je vindt ze er allemaal. Maar je gaat niet alleen naar de webwinkel van JD Sports om te shoppen, bekende Nederlanders geven er ook stijladvies. Naast de schoenen die je ook in andere winkels ziet, heeft JD Sports ook exclusieve uitvoeringen, schoenen die ze in samenwerking met merken ontwerpen en in geen enkele andere winkel te koop zijn. De exclusives zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD’.

Eén van deze exclusieve samenwerkingen is onderstaande uitvoering van de Nike Roshe Run. En goed nieuws voor jullie, want we mogen vier van jullie blij maken met een paar van deze exclusieve Nike Roshe Runs.

Wat je moet doen om kans te maken op een paar van deze mooie sneakers? 

Wat moet je doen?
♥ Volg Girlscene op FacebookInstagram en/of YouTube. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen door linksboven in de balk te klikken.
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens + schoenmaat in te vullen:

Waarom moet jij deze Roshe Runs winnen? (PS vergeet je schoenmaat niet!!!)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Pin je inspiratie in Pinbook