Meet Lolita Richie, de nieuwe Barbie

News door annemerel

Is het een pop? Is dit een gevalletje Photoshop? Nee, het is écht. De zestienjarige Lolita Richie uit Kiev ziet er bijna onmenselijk uit en heeft opvallend veel weg van een Barbiepop. Met een taille van 50 centimeter, haar enorme voorgevel en poppengezichtje is ze misschien wel de meest "realistische" Barbie tot nu toe.

We moesten even twee keer knipperen met onze ogen toen we de zestienjarige Lolita zagen. Met haar bizarre maten en ronde poppengezichtje is ze echt net gephotoshopped. Maar niet is minder waar. Lolita beweert dat ze haar foto's niet photoshopped en dat ze ook nooit plastische chirurgie heeft gehad. We vinden het wat lastig te geloven, met zo'n taille en zo'n enorme voorgevel, maar als zij het zegt, geloven we haar natuurlijk op haar woord.

Lolita: "Mensen vertellen me oprecht jaloers te zijn op hoe goed ik er uit zie. Alle jongens op school vinden me leuk, maar ik vind ze allemaal niet leuk. Ze zijn niet mijn smaak."

De reden waarom ze zich op deze manier is gaan kleden is omdat ze er "gewoon graag verzorgd uitziet" ze is naar eigen zeggen haar eigen inspiratiebron.

Oordeel zelf, denk jij dat Lolita echt op natuurlijke wijze aan dit uiterlijk is gekomen, of denk jij dat dit een gevalletje Photoshop/Plastische chirurgie is.

Even ter vergelijking, dit was Lolita een paar jaar geleden..

Wat denk jij? Goed met make-up of toch een gevalletje Photoshop/Plastische chirurgie?

Bron: Ovosmexidos.com.br