News

Cute: deze leeuw en teckel zijn onafscheidelijk

Ze knuffelen met elkaar, eten samen en spelen met elkaar… Leeuw Bonedigger en teckel Milo zijn onafscheidelijk vanaf het moment dat Bonedigger nog maar een welpje was. Bonedigger heeft een botziekte en Milo heeft de leeuw altijd beschermd. De vriendschap tussen deze twee dieren is super bijzonder en vooral heel cute om te zien! Lees snel verder.

Je zou niet verwachten dat een leeuw bevriend zou kunnen zijn met een teckel, maar dat is wel gebeurd in een exotisch dierenpark in Wynnewood, Oklahoma. Bonedigger deelt zijn vlees met liefde met Milo en een stoeipartijtje tussendoor is ook altijd leuk. De twee zijn zo close dat ze elkaar zelfs kusjes geven! 

Dierenverzorger John Reike heeft zelf ook een heel speciale band met leeuw Bonedigger. John moest een aantal jaar geleden zijn beide benen laten amputeren na een vreselijk bungeejump-ongeluk. Sindsdien zorgt hij voor de leeuwen in het dierenpark. Met elke leeuw heeft hij een goede band, hij heeft ze namelijk zelf gevoed toen ze jong waren. De leeuwen woonden zelfs een tijdje bij hem in huis! 

John heeft Bonedigger en Milo aan elkaar voorgesteld. Vanaf het begin was het al raak. Nu zijn ze al vijf jaar beste vrienden. "De vriendschap tussen een kleine teckel en een grote leeuw is de meest bijzondere band die ik ooit heb gezien", zegt John over Bonedigger en Milo. 

"Milo kijkt goed naar Bonedigger hoe hij communiceert met de andere leeuwen en probeert dat na te doen", vertelt John. Dat is niet het enige bijzondere, Bonedigger heeft namelijk een botziekte waardoor hij moeilijk loopt. Milo en de andere teckels in het park hadden door dat er iets mis was met Bonedigger waardoor ze de leeuw altijd beschermen en steunen.

Bekijk hieronder de super schattige foto's van de dieren en John:

Wat vind jij van deze vriendschap? Hoe cute is het dat zulke verschillende dieren bevriend kunnen zijn?

Bron: dailymail
Bron beeld: dailymail 

Must reads 👀